2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک هشتصد گرم طلا😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 29 پست
من طلاابشده میخرم براپس اندازمیخرم بیشترطلاهام نوهستن فقط یکباررفتم طلافروشی به پلاستیک فریزری پرطل ...

چجوری اب شده میخری؟ که سرت کلاه نره؟

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیربانکی چیه باز؟حباب مشکلش چیه؟حباب که نمیترکه همش بیشترم باد میکنن😂

سکه ها دو مدل دارن بانکی و غیربانکی

بانکی ها حباب داره یعنی پول سکه رو که میدی همش پول طلا نیست پول حباب سکه هم میدی بعد این حبابه نوسان داره یهو میترکه میاد پایین

ولی غیربانکی فقط پول خود طلای سکه رو میدی دیگه رو حبابش ضرر نمیکنی 

الان طلا چنده

عصری ۱۰۴۷۰خریدم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه توش ناخالصی داشته باشه چی؟

باید از جای مطمعن بگیری خب طلای دست دوم ک پیشنهاد نمیکنم طلا نو هم ک الکی اجرت ساخت میدی طلای آب شده از جای مطمعن با فاکتور قوی بگیر ک طرف مقابل ده کرم آب شده بهت داده مهر و امضا به نام خودت و اون شخص فروشنده ناخالصی هم داشته باشه میتونی فردا یقه شو بگیری 

چجوری اب شده میخری؟ که سرت کلاه نره؟

اولاطلافروشه مطمینه دوم گرمی میخرم انگ میخوره سوم روفاکتورامضامهرطلافروش وزن طلاوعیاروشماره انگ ثبت باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

صندوق طلا هم خوبه خانمی من خودم دارم ،خوبیش اینه همون درصد ابشده رو نداره 

ولی فیزیکی طلا ابشده هم دارم ،روش شناسه داره و فاکتور هم 

طلای دست دو خیلی اجرت اینا نداره ،خوب بگردی ،حتی پنج درصد هم پیدا میکنی 

برای سرمایه گذاری این سه تا ارجح تر هستن 

سکه گرمی یا همون پارسیان خوبه؟

نه بیشترپارسیاناتقلبی شدن

پس من که طلا ندارم باز گداتر شدم چون طلا باز سبقت گرفته

خدابهت سلامتی دلخوش بده طلامهم نیست

یعنی طلای دسته دو رو جرم گیری نمیکنن؟

نه باشعله بایدجرمگیری کنن

آب شده یا دست دوم

اصلا طلای نو برا پس انداز خوب نیست

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

باسلام

اپلیکیشن داریک را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( ۸۳۳۵۳۶ )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۱۰ سوت طلا به ارزش ۱۱۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .