2777
2789
عنوان

واقعا اینایی ک هم خونه پدر هم شوهر خوشبخت میشن برا خدا چیکار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 83 پست

لطفا تعریف خوشبختی رو بگو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم خیلی بهش فکر میکنم خانواده خودشون خوب  شوهر خوب خانواده شوعر از خانواده خودشون بهتر 😁

همه چی رو روال و به جا و به موقع این وسط فامیلاشونم خوب باشن دیگ اوج شانسه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

هیچ کار نمیکنن تنها کاری که میکنن اینههمه چی زندگیشونو به همه نمیگن تا از وقایع واقعی زندگیشون با خب ...

باشه حالا مثلا چ مشکل بزرگی میتونن داشته باشن؟یکیشونو از نزدیک میشناسم خوشبختن چرا فکر میکنین همه ی مشکلی دارن

خب عزیزم اونی ک تو‌خونه پدر خوشبخته قطعا شوهر خوبم گیرش میاد دیگه پشتوانه قوی داره

دخترخاله من تو خونه پدرش خیلی خوشبخت بود ولی شوهرش گوه بود ۶سال بعدش جداشد الان۹سال از جدایییش میگذره ۲ماه بایکی دیگه ازدواج کرده خداروشکر خوبه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خب چ کاری واسه خدا کردن ک اینه نتیجه اش ک ماهم انجام بدیم

کاری واسه خدا انجام ندادن اونا شانس دارن که از موقعی که به دنیا اومدن خانواده ی درست حسابی داشتن و به واسطه ی خانوادشون شوهر خوبی هم نصیبشون شده چون تا کس و کار و پشتوانه نداشته باشی شوهر خوب پیدا نمیشه اگرم بشه وقتی ببینه بی کس و کاری زهر خودشو میریزه و میره پی کارش

دختری که خانواده ی درست و حسابی نداره در واقع اعتباری نداره که یک آدم خوب بیاد جلو 

این نظر منه مخالفا ریپلای نکنن

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

موافقم .دختر دیدم پسر جا نزاشته با دکتر ازدواج کرده‌.مراسمی گرفته آدم انگشت ب دهن میمونه .اونوقت دخت ...

وای دقیقااااا 

هرچی هوله بختش خوبو بلندددددد 

هرچی خوبو متعهد بختش سیاههعه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره