خلاصه پول داشته باشه دیگه.... حالا از هرجایی بش رسیده بالاخره داشته باشه چه قبلا کار کرده جم کرده چه الان شاغله خلاصه دس جلو کسی دراز نکنه و خودش تو حساب خودش پول داشته باشه. درسته شوهر وظیفشه خرج زنشو بده ولی اصصصصصن ادم دوس نداره عین گداها بگه پول بده شال بخرم پول بده جوراب بخرم پول بده اسنپ بگیرم هی باید بگی پول بده پول بده. قبلا زیاد برام مهم نبود الان که یکم پخته تر شدم فهمیدم چقدر خوبه ادم خودش کار خودشو راه بندازه مثلا دندونش درد میکنه بیاد ب شوهرش بگه پول بده شوهرشم بگه ندارم چقدر حس بدیه.... راستی شما چجوری مثلا بابت کفش شال یا همچین چیزای کوچیکی از شوهرتون پول میگیرین؟؟؟ من قبلا میکفتم بده اگه میداد که هیچ نمیداد جنگ اعصاب راه مینداختم ولی الان اگه یبار بگم و بگه نه دیگه روم نمیشه بگم بده بده حس میکنم کاسه گداییمو جلوش دراز کردم بنظرتون با چه ترفندی پول بگیرم ازش که حس بدی نداشته باشم؟؟؟
تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن
به شرطی که بزاره بری سر کار من درس خوندم که یه شغل داشته باشم ولی دو تا بچه دارم شوهرم میگه به من چی دیگه برای یک قرون پول باید دستم دراز باشه چیکار میشه کرد ما زنیم یه جفت کفش،میخواستم بعد ۲ سال آنقدر نق زد دارم همون پاره هام. رو میپوشم میگه باید ۲۰۰ تومانی بخری ۵۰۰ نمیشه
کارتشو میگیرم یا باخودش میرم خرید من پولم داسته باشم دلم نمیاد خرج کنم از پول شوهرم باید خرج کنم😂ولی دوروبرم خانومایی هستن بدون کار کردن ماهی چهل پنجاه ملیون پول میاد تو کارتشون