آبانو مدیر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 21082 عنوان پول برقتون چقدر میاد⁉️⁉️ | مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 66 پست پول برق ما ۱ تومن اومده ،بعد همسرم غر میزنه تو زیاد از فر استفاده میکنی میگم چندباری کولر گازی روشن کردیم شاید برای اونه ،قبول نمیکنه برق شما چقدر میاد؟ چقدر استفاده دارید از فر؟ 1404/08/10 | 18:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2000 برای ما ۱۴۰۰ اومد که ۳ برابر دفعات قبله ولی برای مادرشوهرم که خونه ویلایی دارن نزدیک ۸ تومن اومد خونه ما هم ویلاییه یازده میلیون اومده اعتراض کردیم چون همیشه میلیونی بود نه دیگه انقد نهایت همون هشت تومن شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه
ابرجس عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 8475 برای ما ۱۲۰۰ ، موندم چطور استفاده کردیم این قیمت اومده ،اب ۹۰۰ هزار ،فکر کنم دیگه باید پول حقوق مون رو باید بدیم قبض اب وبر ق
آبانو مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 21082 خواهش میکنماگر کنتور تون جدید هست که احتمال زیاد همینطورهساعات پرمصرف ، سعی کنین کمتر وسایل پرمصرف ا ... کنترمون جدید نیستولی همین ساعات پرمصرف جدیدا کارامو میکنم ،بخاطر اونم میتونه باشهعادت کردم چندوقته ،شبا کارا رو بکنمدیگه باید رعایت کنم🫠😂
niki2niki عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 13 باور کن کنتر خراب ۸ تا که الکی نیست نمیدونم والا دلم خیلی براش سوخت تا ۱ هفته فشارش بالا بود
خرسپشمالو عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 4240 نمیدونم والا دلم خیلی براش سوخت تا ۱ هفته فشارش بالا بود باید میرفتید اداره برق میومدن کنتر امتحان میکردن
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2000 باور کن کنتر خراب ۸ تا که الکی نیست پس ما چی بگیم؟واسه ما که یازده تومن اومده باورم نمیشه رقمایی که میگید چرا واسه ما انقد زیاد میاد؟صد و پنجاه دویست واقعا میاد واسه بعضیا؟حتی معاف؟ شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه
niki2niki عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 13 خونه ما هم ویلاییه یازده میلیون اومده اعتراض کردیم چون همیشه میلیونی بود نه دیگه انقد نهایت همون هشت ... واقعا دیگه مسخرشو درآوردن
آبانو مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 21082 برای ما ۱۲۰۰ ، موندم چطور استفاده کردیم این قیمت اومده ،اب ۹۰۰ هزار ،فکر کنم دیگه باید پول حقوق مون ... والا به قران کلا هیچی بشینیم نگاه تازه خونه ما در طول یه ماه نیم ساعتم تی وی روشن نمیشهبعد من دوتا یخچال دارم شوهرم میگه باید بکنیمش یکی پول برقشون زیاد میاد🫠🙂😂 حقم داره ،نمیدونم دیگه از هیچیم استفاده نکنیم بشینیم همو نگاه کنیم
خرسپشمالو عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 4240 پس ما چی بگیم؟واسه ما که یازده تومن اومده باورم نمیشه رقمایی که میگید چرا واسه ما انقد زیاد میاد؟صد ... اره ما معاف میشیم هر ماه البته گرمسیر هستیم شما مگه چکار میکنید ۱۱ تومن
niki2niki عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 13 باید میرفتید اداره برق میومدن کنتر امتحان میکردن اعتراض کرد بررسی کردن گفتن اشتباهی نشده ولی چون خیلی شاکی بود قبول کردن ۲ قسطه بده
خرسپشمالو عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 4240 اعتراض کرد بررسی کردن گفتن اشتباهی نشده ولی چون خیلی شاکی بود قبول کردن ۲ قسطه بده کدوم شهر هستید؟
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2000 واقعا دیگه مسخرشو درآوردن ما گفتیم شاید اشتباه شده ولی گردن نگرفتن به قول شما دو قسط کردن شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه