2777
2789
عنوان

خخخخیلی مهمه بــــرا زگیل تناسلی کرایو بهتره یا لیــــــــزر

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 51 پست
بی خطر کدومه دیگ کم خطر،چی

سلام یه چیزی هست مثل اسید اسمش یادم نمیاد دکتر نوشت داروخانه که داروهای ترکیبی درست میکنن نسخه دکتر میدی برات میسازن ولی خیلی خیلی میسوزه وقت استفاده ولی دیگه از بین میره

اما نمیدونم مال شما چه نوعی این اول درمانش بود خوب خوب شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کپسول پاورفیت هولیستیکا 32 عددی از عصاره کامل قارچ شیتاکه تهیه شده اینو سرچ کن بخر

من کلپوسکوپی شدم cin1 داشتم دکترم فقط گفت برو شش ماه دیگه بیا برا پاپ اسمیر 

گفتم باردار بشم چی گفت مشکل نداره بعد بارداری حتما پاپ اسمیر بده

الانم باردارم بنظرتون این ضرر داره بگیرم بخورم؟؟

و اینکه یه ماما می‌گفت ممکنه بعد زایمان همین هم از بین بره 

من کلپوسکوپی شدم cin1 داشتم دکترم فقط گفت برو شش ماه دیگه بیا برا پاپ اسمیر گفتم باردار بشم چی گفت م ...

من دوسال استفاده مداوم داشتم بعد طی یه چکاب کلی فهمیدم خود ایمنی کبد گرفتم ،حالا نمیدونم عارضه ی این قرص بوده چون تو بروشورش نوشته برای کبد بعضا مشکل سازه ..‌البته شاید زمینش خاطر هورمون تراپی ای وی اف هایی ک شدم بوجود اومده...در کل زیر نظر دکترتون پیش برین ...من زگیل تناسلیم خاموش شد ولی کبدم خراب کلا بدشانسی داشتم ..‌علت درگیریم ب زگیل هم روابط نامشروع همسرم در طی زندگی مشترک بود