2777
2789
عنوان

خخخخیلی مهمه بــــرا زگیل تناسلی کرایو بهتره یا لیــــــــزر

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 34 پست
هنوزم جدی نگرفته هنوزم انگار براش مسخرس یبار زندگیم نابود شده این دومیه نمدونم چجور مدیریت کنم بهم ن ...

شوهرم راستی واکسنشو زد 

زندگیتو به خاطر این چیزا وارد تنش نکن خدا بزرگه خیلیا درگیر این مشکلن ولی روشون نمیشه به کسی بگن چون میترسن قضاوت بشن

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
اصلاکم نمیشدن دیگه رفتم پیش یه متخصص خوب برام سوزوندشون ولی خب وقتی یبوست بگیرم یاسیستم بدنیم ضعیف ب ...

من دکترای زیادی رفتم آخرش یه متخصص که خیلی تجربه داشت تو این مورد بهم گفت هیچ کاری نکن بازم درمیان 

فقط استرس نداشته باش

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکترای زیادی رفتم آخرش یه متخصص که خیلی تجربه داشت تو این مورد بهم گفت هیچ کاری نکن بازم درمیان ف ...

بزارمیام میحرفیم راجبش خیلی حرف دارم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

من دکترای زیادی رفتم آخرش یه متخصص که خیلی تجربه داشت تو این مورد بهم گفت هیچ کاری نکن بازم درمیان ف ...

اره به منم گفت اصلااسترس نداشته باش سیستم بدنیت ب هیچ وجه نزارضعیف بشه وازرابطه مقعدی پرهیزکن

سلام گلم

براشما چ شکلیه؟بیشتر کجاهاته

تگثیرمیشن یا همون قبلیان

رابطه داری؟

دادو اینا هم میخوری

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟