2777
2789
عنوان

دلم میخواد برینم به شوهرم

248 بازدید | 28 پست

هر چی هست میندازه گردن من

یه کاری رو نمیتونه انجام بده

هر کاری رو تا دقیقه ۹۰ نگه میداره لحظه آخر میخواد انجام بده معلوم نیست بعد بشه یا نه

الان یه موضوعی هست اگه نره دنبالش زندگیمون به باد میره تا امشبم هست 

هنوووز نکرده میگم با لش جنازت بزار خودم برم میگه نه خودم گوه ام باید برم

بعد که شر به پا میشه مثل زنا وایمیسته منو نگاه میکنه که خسارت رو جور کنم

وای از بی عرضگیش دیگه میخوان برینم بخش فقط

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

ولش کن دیگه چیزی رو بهش نگو عواقبشم پای خودش

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن دیگه چیزی رو بهش نگو عواقبشم پای خودش

پای خودش بود که برام مهم نبود 

گند میزنه بعد منو نگاه میکنه

پای خودش بود که برام مهم نبود گند میزنه بعد منو نگاه میکنه

بی توجه باش

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

سلام بی عرضگی با چند سال زحمت درست میشه، پایه اش هم صبوری و تشویقه رگ خواب مرد ها تعریف کردن از کاریه که میکنن متاسفانه هرچی گیر به مرد ها بدین نکن بدتر کن میشن. اصلا کلا لم مرد ها یک جوریه که غیرمستقیم انگار براشون بهتره... حالا شما خوردش کنی معلوم نیست درست بشه. ولی اتمام حجت که من بهت گفتم که نندازی  گردن من و مسئولیت خودته... میشه اتمام حجت. لطفا در این مسایل بگو مگوو بحث نکنید اعصابتون می‌ریزه بهم، خوب نیست حرمت ها ببنتون آسیب ببینه اکه حرمت بره خیلی چیزا توی زندگی آسیب می‌بینه

سلام بی عرضگی با چند سال زحمت درست میشه، پایه اش هم صبوری و تشویقه رگ خواب مرد ها تعریف کردن از کاری ...

بی عرضگی درمان نداره

ایوبم صبرش ۴۰ سال بود مال من دیگه از اونم گذشته

تو زندگیت نقش زنو بازی کن تا انقد اذیت نشی  سعی نکن گند کاریاشو پاک کنی پشتشو خالی کن تا ب خودش بیاد. خودتم مقصری نقش مردو بازی کردی تو زندگیت .