2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11933 بازدید | 231 پست
اصلا بچشون نخورده نیست استاتر گف ما همه تلاشمون و میکنیم و دوست نداریم بچمون حسرتی داشته باشهو گفت ک ...

خود خواهر شوهرم هم متوجه رفتار بدش شد دیشب اومد خونمون مهربون شده بود با من می‌گفت و می‌خندید تا از دلم دربیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم ۱۹ ماهشه هر جا بریم میگه موژ موژ 😅عاااااااشق موز هست دخترت هم حتما خیلی دوست داره حالا یه د ...

همون از دنده چپ بلند شده بودن اون روز حالا دیشب خواهر شوهرم اومد خونمون با من می‌گفت و می‌خندید منم دیگه بخشیدم ولی با دخترم هم خیلی حرف زدم خونشون رفتی هیچی نخور اونم قول داد 

حالا این به کنار ولی بعضی بچه ها وقتی میرن مهمونی انگار از قحطی اومدن چرا

بخدا دختر من اینطوری نیس وقتی میره جایی اینقدر سرگرم بازی میشه اصلا غذا رو فراموش می‌کنه همیشه هم توی خونه خوراکی داریم چشم و دلش سیره 

اونا هم بد تربیت شدن ولی خب آدم خونه پدربزرگ و مادربزرگش قطعا رفتار متفاوتی داره نسبت به فامیلای دیگ ...

آدم میره خونشون معذب میشه بهم میگن میوه میخوری برم بیارم میگم نه گاهی هم با شوهرم برم خونشون حالشون خوب باشه میوه میذارن که بازم با اصرارشون دست نمی‌زنم چون پشت جاریم خیلی حرف میزنن منم متوجه شدم برای همین نه خودم میخورم نه میذارم دخترم بیشتر از یه دونه برداره

خانم ها چه خبره هی تربیت تربیت میکنید از استاتر مشخصه اروم و با ادب هست پس بچه اش هم بی ادب نیست مگه ...

ممنونم که متوجه شدین ولی اشکالی نداره چون خانما منو نمیشناسن برای همین قضاوت میکنن وگرنه خدا شاهده شده دخترم شب هوس چیزی نکنه شوهرم خسته از سرکار ولی رفته خریده آورده 

چرا بچه تو اینجوری بار اوردی🙄اینجور بچه ها خیلی رو مخی هیچکی ام جز مامان حوصله این این اداهاشون رو نداره

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بچه ها به این هم دقت کنین که موز رو خواهر شوهر خریده بود پس طبیعیه اصلا صد تا بخواد بچه های خودش بخورن

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

متاسفانه خیلی خجالتی ام

جواب اون تاپیک که قفل کردید کار خونه تمونی نداره. سعی کن وسواس نداشته باشی بخوای هر روز جاروبرقی بکشی یا گرد گیری کنی والا آدم بعد چند سال از پا میفته.من انقدر با وایتکس کار میکردم الان ریه ام داغونه و دیگه نمیتونم مثل قبل تا ساعت ۱۲ شب همه جا رو مرتب کنم بعد بخوابم و ۶ بیدارشم برم سرکار. یا میوه می‌خریدم یه دفعه هفت هشت کیلو یا بیشتر بلند میکردم الان دستم داغون شده. آدم تا جوونه باید قدر سلامتیش و زیباییشو بدونه و از خودش مراقبت کنه.

کاری به اونا ندارم‌ک چرا ندادن اما بچت هم بی ادبه بنظرم بجای کنکاش رفتار بقیه بچرو تربیت کن و فکر کن چرا همچین رفتاری انجام داده‌چون تو مسئول تربیت بچتی نه تربیت مادرشوهرت

بله داشتن بچه های خواهر شوهرم از یخچال هی برمیداشتن میخوردن ، نه والا عادت همیشگیش نیس من تعجب کردم ...

عجب مادرشوهری داری!! باید به دخترت میگفتی ببین مامان جون موز داره بهت بده.کلا زندگی نزدیک خانواده شوهر سخته.

کاری به اونا ندارم‌ک چرا ندادن اما بچت هم بی ادبه بنظرم بجای کنکاش رفتار بقیه بچرو تربیت کن و فکر کن ...

شما فکر کنم معنی بی ادب نمیدونید بچه ای که تقاضا چیزی داشته باشه حالا حتی با گریه بهش نمیگن بی ادب این بچه میگن لجباز و بهونه گیر مگه فحاشی کرده یا حرف بد زده که بی ادب بهش میگین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنونم که متوجه شدین ولی اشکالی نداره چون خانما منو نمیشناسن برای همین قضاوت میکنن وگرنه خدا شاهده ش ...

میدونم عزیزم خودت ناراحت نکن اینجا یه عده سریع برچسب همه چی به آدم میزنند بچه شما بی ادبی نکرده بی تربیت هم نیست فقط لجبازی کرده و بهونه گرفته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دخترم خونه خودمون همه چی میخوره و هیچی براش کم نگذاشتیم نمی‌دونم چرا اونجا اینقدر گریه کرد

به نظرم مشکل از اونا نبوده ..دخترت و عادت بده قانع باشه..هر کس اندازه خودش بخوره شاید مثلا دو تامونده .مال کس دیگه ای بوده ..کلا من از بچه های متوقع خوشم نمیاد ..حالا خونه خودتون اشکالی نداره ولی حای دیگه یادش بده همون قدر که بهت میدن کافیه ..به حق خودت قانع باش

من به بچه هام از کوچیکی یاد دادم مثلا شیرینیشونم خوردن  دوتا واسه باباش گذاشتم .حتی دلشونم بخواد نباید از باباشون بگیرن