2777
2789

من نمی‌فهمم اگه اونجا وضعشون خوبه چرا دست از سر ایران برنمیدارن الان چنتا دکتر و آدم حسابی ایرانی تو خارج هستن وقتشونو به کار و زندگی مفید میگذرونن  ولی این بلاگرای دوزاری با جذب فالوور ویو لایک ... بدگویی از ایرانو بجون هم انداختن مردم کاسبی می‌کنن بعد بعضیا میگن اینا پولدارن اگه پولداره چرا دست از سر ایران برنمیدارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنگ جنسیتی راه انداخته دیگه میخوای چیکار کنه؟

شیما میگه خودتونو دوس داشته باشین به هر خری بها ندین چی گفته بیچاره

بعد اون شیوا یزدانبخش همجنس خودشو میکوبه طرف مردارو میگیره اون خوبه؟

کارما💫    

دروغ نیس

من کلی فیلم دیدم که اثبات کرده بودن تک تک حرفاش دروغه

آدمی که تو تسلا کار میکنه دیگه چرا تو اینستا مثلا فیلم روشن فکرانه میزاره و برای تبلیغ تو استوریش پول میگره ؟برای تبلیغ جنس هاش نیس صد در صد اگه میخواست برای خانوم ها کاری بکنه مفت و مجانی میکرد

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

من نمی‌فهمم اگه اونجا وضعشون خوبه چرا دست از سر ایران برنمیدارن الان چنتا دکتر و آدم حسابی ایرانی تو ...

واا، تا حالا دیدی آدم درست و حسابی بره آمریکا جای اینکه بچسب به رشد و زندگیش، مداااام توو اینستا باشه؟! اون هم این‌هایی که سراسر فارسی هست 

مگر اینکه طرف یوتویبری چیزی باشه که منبع درامدش فضای مجازی هست

من نمی‌فهمم اگه اونجا وضعشون خوبه چرا دست از سر ایران برنمیدارن الان چنتا دکتر و آدم حسابی ایرانی تو ...

ایرانیا اینارو دنبال نکنن، از گشنگی میمیرن. مجبورن حاشیه درست کنن، تا همیشه تو چشم باشن. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

شیما میگه خودتونو دوس داشته باشین به هر خری بها ندین چی گفته بیچارهبعد اون شیوا یزدانبخش همجنس خودشو ...

ففففففک نکنم

بعضی حرفاش درسته ولی آخرش به مرد ستیزی ربط داده میشه

نه اصلا

برابری

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

من کلی فیلم دیدم که اثبات کرده بودن تک تک حرفاش دروغهآدمی که تو تسلا کار میکنه دیگه چرا تو اینستا مث ...

میدونی تسلا کار کردنش چطوریه؟! ی مدت میگفت سازمان ملل کار میکنم، حالا چطوری؟ توو یکی ا این سازمان های مردن نهاد (سنم) که بیشتر حالت خیریه و کار رایگانه فرهنگی دارن کار می‌کرده و چون این سنم ها کار فرهنگی و خیریه و تینا میکنن ربطش داد به سازمان ملل

اگر اینطوریه منم دو سال سازمان ملل کار کردم 

تسلا ش هم همینه 

میدونی تسلا کار کردنش چطوریه؟! ی مدت میگفت سازمان ملل کار میکنم، حالا چطوری؟ توو یکی ا این سازمان ها ...

همه حرفاش دروغ به قرآن

اونا به کنار از دهن روانشناسان بزرگ تاریخ حرف در میکنه داخل ویدیو هاش میگه

چون میدونن اینجا عین خر تو گل گیر کردیم پول نداریم کی ساده تر از ما حداقل از ما حمایت بشه وگرنه اونجا کی محلش میده

چون میدونن اینجا عین خر تو گل گیر کردیم پول نداریم کی ساده تر از ما حداقل از ما حمایت بشه وگرنه اونج ...

از ما که حمایت نمیکنه در حقیقت از مسایلی که باعث تفرقه بین مردم میشه سواستفاده می‌کنه و اینجوری برای خودش فالویراشو حفظ می‌کنه ویو کامنتو لایک میگیره