2777
2789
خارجه دوس داره از من و تو نباید اجازه بگیره

تو همون خارج هم قانون وجود داره 

هیچ جا مث جنگل و طویله بی قانونی نیست

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
ی بار یکی از همین فعالین فضای اینستاگرام که خودش هم اروپا زندگی میکنه خیلی حرف قشنگی زد، گفت وقتی دی ...

اون دستش تو‌جیب کسی نیس ده سال تسلا کار کرده الانم تبلیغات برندای معروفو میکنه از همه بیشتر داره

کارما💫    اولی https://s6.uupload.ir/files/99bf32076eb2c0d8482d179a8acd018c_cdk0.jpg.         دومی https://s6.uupload.ir/files/0a475bc926fc723daef972a660c74f91_37ym.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی هرچی میخوای بپوش؟مگه ما حیوونیم...؟!

من خودم اصلا طرفدار شیما یا این بلاگرای اینستا نیستم و خبرم ندارم درمورد چی حرف میزنه

ولی بیاین بپذیریم پوشش بقیه به ما ربطی نداره

شما مختاری هر جور میخوای بپوشی ولی توروخدا تو کار بقیه دخالت نکن 

تو همون خارج هم قانون وجود داره هیچ جا مث جنگل و طویله بی قانونی نیست

اصن ببینم مگه حیوونا لباس دارن چرا دوس دارین سرتون ب کار بقیه باشه مثلا شیما چیکارتون کرده

کارما💫    اولی https://s6.uupload.ir/files/99bf32076eb2c0d8482d179a8acd018c_cdk0.jpg.         دومی https://s6.uupload.ir/files/0a475bc926fc723daef972a660c74f91_37ym.jpg

اسمش و حرفاشو اینجا خوندم، طبق حرفایی که میزنه آدم عاقل و درستی به نظر نمیاد. متاسفانه احمق هارو معروف میکنیم، بعد برا خودمون شاخ میشن. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

اون دستش تو‌جیب کسی نیس ده سال تسلا کار کرده الانم تبلیغات برندای معروفو میکنه از همه بیشتر داره

بله هم تسلا کار کرده هم سازمان ملل، درست میگی، ایشاا بزرگ میشی یاد میگیری ارزش خودت بیشتر از ارزش دیگران ه

اسمش و حرفاشو اینجا خوندم، طبق حرفایی که میزنه آدم عاقل و درستی به نظر نمیاد. متاسفانه احمق هارو معر ...

خیلی موافقم با حرفتون واقعا

نه تنها برا این خانوم، برای اکثر ادمای مجازی همینه خیلیی کم ادماس لایقی پیدا میشن برای معروفیت.

بخورن خیلیه؟ کاتوزیان میگه چرا من باید تورو بپسندم من خودشیفتم قرار نیست کسیو بپسندمبابا یواشتر به ک ...

عقل نباشه جون در عذابه

من فنش نیستم ولی هیت هم نمیدم بهش

در کل برام فاقد اهمیته

این ماییم ک اینا رو بزرگ میکنیم

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

هنوز نمیدونی همه حرفاش دروغ بوده؟

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

خیلی موافقم با حرفتون واقعانه تنها برا این خانوم، برای اکثر ادمای مجازی همینه خیلیی کم ادماس لایقی پ ...

ممنون، تعداد انگشت شمارشون برای جامعه مفیدن، بقیه شون به خاطر جیبشون هرررررر کاری میکنن، هررر کاری. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

خیلی موافقم با حرفتون واقعانه تنها برا این خانوم، برای اکثر ادمای مجازی همینه خیلیی کم ادماس لایقی پ ...

نود و نه درصدشون توو یکی دو دقیقه ای که کلیپ میگیرن خوب و زیبا حرف میزنن و زندگی مناسبی دارن، بشه سه دقیقه میبینی حرف زدنشون از داغون های داغون پایین شهر (به اصطلاح میگم نه منظورم منطقه جغرافیایی باشه) هم بدتره 

اصن ببینم مگه حیوونا لباس دارن چرا دوس دارین سرتون ب کار بقیه باشه مثلا شیما چیکارتون کرده

جنگ جنسیتی راه انداخته دیگه میخوای چیکار کنه؟

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿