2777
2789
عنوان

میگه وظیفه ت رو انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 9562 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من دیشب تا الان نخوابیدم و تاپیک های شمارو خوندم از اولش سال ۹۹ که حس خوب داشت اوایل ازدواج و الان که همش نفرته 

مغزم پرسوال شده 

لطفا جواب بده اگه اینجا نمیخای جواب بدی آیدی تل بدم اونجا باهم صحبت کنیم 

عزیزم‌میشه بگی چجوری باهمسرت آشناشدی؟

ایشون شغلشون چیه؟

اون اوایل چی توش دیدی که اینقدرررر شیفته اش بودی؟

اگه از اول همین جوری بود چرا عاشقش بودی و اگه نبود چی شد که اخلاقش عوض شد ؟

همش با خودم کلنجار میرم رابطه اوج محبت و عشق ورزی زوج هاست شما چطور با اینکه اون قسمت مهم زندگیت اینقدر بی رحمانه بود بازم اینقدر دوستش داشتی؟

اصلا چرا با این اختلاف سنی ازدواج کردی؟

عزیزم‌ لطفا لطفا جواب بده 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

نمیدونم چی تو زندگیت میگذره ولی برای ارامش خودتم که شده لج بازی رو تموم کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مواظب باش تو پیامهای اون میده میگه رابطه میخواستم نگی نه و بگو من که هر وقت خواستی آماده ام برات چون ...

عزیزم ایشون راست میگن خیلی حواست باشه

میدونم دوست نداری ولی پیام بده و بگو امشب اگه خواستی من تنها وظیفه مو که توی این زندگی با تو دارم انجام میدم ولی فقط به چشم وظیفه ببین. و تاکید کن منظورت رابطه ست

اسکرین هم بگیر یه پوشه لی قایم کن

نه .منم راستش اصلا اصلا ذره ای حتی واقعا حس فضولی ام ندارم دیگه نسبت بهش ک کجاست

برام عجیبه 

کااااملا بی حس شدی

اصلا برات مهم نیست بره بر نگرده یا برگرده

یا اینکه حتی کنجکاو باشی ببینی کجا میره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
گذا شت رفت گلبها جون

دیشب به خواسته ش رسید؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم.😔😔😔😔😔اگه نبودید فکر کنم دق میکردم.میدونی یه وقتای تو اوج اوج ناراحتی یا اوج اذیت کردناش ...

عزیزم🥲😔 امیدوارم زودتر همه مشکلاتت حل بشه و ی نفس راحت بکشی کنار دختر خوشگلت،  حالا هرطور ک صلاحته حل بشه،  چ با طلاق چ... 

عزیزم.😔😔😔😔😔اگه نبودید فکر کنم دق میکردم.میدونی یه وقتای تو اوج اوج ناراحتی یا اوج اذیت کردناش ...

سلام عزیزم خوبی

من با وجود اینکه خیلی مشغله دارم همیشه بیادتم برات دعا میکنم بهترین مسیر همیشه پیش روت قرار بگیره