2777
2789
عنوان

میگه وظیفه ت رو انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 10119 بازدید | 122 پست

مقصر اصلی اول مادرت بعد پدرته که با ندونم کاریشون باعث شدن آینده تو رو از دوران کودکی تباه کنن و به مشکلات زیادی بر بخوری.

تو تقصیری نداری فقط بعضی راه هارو از سر تنهایی اشتباه رفتی ک امیدوارم مورد بخشش خدا قرار بگیری.ببخشید که رک حرفامو میزنم ۵ ساله که دنبالت میکنم و در جریال کل زندگیت هستم و چند وقته که به همینا دارم فکر میکنم که بهت بگم

امیدوارم ناراحتت نکرده باشم .

بعد از پدر و مادرت مقصر خودتی دختر خوب کاش هیچ وقت قبول نمیکردی با همسرت ازدواج کنی مخصوصا وقتی همسرت میدونست همه چیو و اشتباهت این بود ک همه چیو کالبد شکافی کردی برای همسرت از گذشته خودت.همسر احمقت گفت همه چیو فراموش میکنم اما زد زیرش و الان بخاطره گذشته ی خودت داره اذییتت میکنه.کاش همون روزای اول ک فهمیدی چه اخلاقی داره تمومش میکردی .و الان فقط مجبوری بسوزی و بسازی.

امیدوارم خدا کمکت کنه و اگه قرار شد تنها بمونی راه درست رو انتخاب کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواهرجان شمایی 

اول نفهمیدم تاپیک شماست بعد ک دیدم شوک شدم من مدتهاست ک تاپیکای شمارو ندیده بودم 

قبلنا خاموش بودم مرتبا میومدم میخوندم و لذت میبردم 

چیشده شما و همسرت ازدواج عاشقانه داشتین الان اینطوری گرچ میدونم ک اگ با عشق ازدواج کنی نشون دهنده ادامه دادنش با عشق نیس

چقد ناراحتتم دختر😔 حرفاتو فقط ماهایی ک در جریان زندگیت هستیم میفهمیمم ، اینکه چیکارا کردی و چی جوا ...

عزیزم.

😔😔😔😔😔

اگه نبودید فکر کنم دق میکردم.

میدونی یه وقتای تو اوج اوج ناراحتی یا اوج  اذیت کردناش ته ذهنم این بود که میرم تاپیک میزنم و.... 

انگار همین بهم یه نیرو میده

نمیدونم چطوری بگمش

اهل خیانت و اینا نیست؟یعنی تو وضع الانتون منظورمه وگرنه در کل میدونم

نمیدونم واقعا

به هیچ چیش دیگه اعتمادی ندارم

اگه باشه ام که دیگه چه میتونم کنم

میدونی تو این مدت هیچ وقت من بهش هییییچ گیری ندادم

اگه میخواسته خیانتی ام کنه لابد کرده بعید نیست ازش

ولی ته دلم میگه نه نکرده

نه .منم راستش اصلا اصلا ذره ای حتی واقعا حس فضولی ام ندارم دیگه نسبت بهش ک کجاست

یعنی اصلا برات مهم نیست که شب کجا وپیش کی میخوابه؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

سلام 

عزیزم یکی از تاپیکاتو خوندم و واقعا نمی‌دونم واقعیه یا نه چون تو ذهن من همچین چیزایی قفله 

ولی اگه تاپیک واقعیه شما هم می‌تونستی بهش بگی خیلی چیزای دیگه هم وظیفه هست مثلا دادن مهریه 

گرفتن حقوق بابت کار در منزل کردن و نگهداری بچه و ...

مگه شما همه وظایف رو انجام میدی که توقع داری من وظیفه انجام بدم؟؟؟؟

دقیقا یجورایی منم همین زندگی داشتم با این تفاوت فرزندی ندارم و همسرم چند ماه چند ماه ویراست می‌رفت کلی اختلاف و مانع هم داشتیم و یکی از مشکلات اش اوایل همین مورد. بود که یکم بهتر شده بود اما موارد دیگه درست شدنی نبود هر چند خودش نخواست درست بشه و متاسفانه با وجود بخشیدن تمام حقوق اسفند ماه بیاد میشه سه سال که جدا از هم هستیم اما طلاق رسمی نگرفتیم 

🕊