2777
2789
عنوان

کلیپ از صابر کاظمی دیدم قلبم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 51 پست
میمیری؟؟؟؟ چقدر عجیب واسه یک غریبه بمیرم؟ عجب مک خودم کار زندگی ندارم ک بخاطر یک ادم بمیرم ناراحت شد ...

عجیب نیستیم...یه غریبه  بهم امید ب زندگی داد بهم یاد داد چجوری بجنگم...برام قهرمانه برام یه اسطوره هست اگه بلایی سر اسطورم بیاد دیگه هیچوقت آدم قبلی نمیشم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

عجیب نیستیم...یه غریبه بهم امید ب زندگی داد بهم یاد داد چجوری بجنگم...برام قهرمانه برام یه اسطوره ه ...

کی برات اسطوره اس؟صابر کاظمی؟

خدا شفاش بده ولی واقعا چه کار مهمی کرده که برات اسطوره اس؟

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مامان من باید بمیره اون نمیره اونم باید بمیره

شماواقعا۳۸ سالته؟یه خانم ۳۸ ساله باید به اون درجه از درک رسیده باشه بفهمه،مرگ هرکسی زمان داره مگر مادر شمارو صابر کشته،این حرف شما خانواده های مقتول میزنن،خدامادرتو رحمت کنه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
کی برات اسطوره اس؟صابر کاظمی؟خدا شفاش بده ولی واقعا چه کار مهمی کرده که برات اسطوره اس؟

ان شاءالله شفا پیدا کنه ❤ نه ایشون گفتن اسی و درک نمیکنم من گفتم ولی من میفهممش ...اسطوره من یکی دیگس که خیلی دوسش دارم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥