2777
2789

ما برديمش شهربازي خانه شادي چيه همون تو محله 

گفتيم نيم ساعتي بمونه برميگرديم دنبالش گفت باشه كلي بچه هم بودن حالا ك اورديمش خونه ديديم گوشوارش يكي نداره 

گفت اون خانمه مسئول شهربازي منو برد سرويس بهداشتس از تو گوشم دراورد گوشوارمو گفت گوشت زخم شده بيا ببينم 

اونجا دوربين هم نداره رفتيم در خونه خانمه قسم قران ميخوره ك كار من نيس بازي كرده حتما گم شده 

خواهرم اصلا دروغ بلد نيست بعد اين خانمه پدرشون چن سال قبل دزدي كردن يعني معروفن ب دزد بودن انگار تو محله كسي ب روشون نمياره 

چيكار كنيم ؟گوشواره هم سنگين بود🥲🥲🥲

سرخم قدغن!🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا همون بهتر ک طلاهامونو فروختیم اصن امنیت جانی بچه در خطره.. چقدر جامعه وحشتناک شده و فقر و بیچارگی آدمیزادو ب چه ها ک وادار نمیکنه.. آدم پول حلالشو درست و حسابی نمیتونه بخوره.. بعضیا چجوری پول حرومو قورت میدن من موندم.. اصن برکتم داره این پولا؟؟؟