2777
2789
عنوان

خیانت بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوی فیک میاد از تاپیکت....اولا مادرت میدونه مطمئن باش به روش نمیاره دوما چطور شده تو فهمیدی مادرت ...

عزیزم چرا باید سر این موضوع تاپیک فیک بزنم برو تاپیک های قبلینو ببین از چند ماه پیش این موضوع هست ، من اینجا کمک می‌خوام ، مامانم کلا خیلی سادس ولی من خیلی پیگیر شدم ، اینکه نمی‌دونم بگم یا نه اینکه احتمال اینکه بتونه طلاق بگیزه  خیلی کمه به خاطر همین میگم اگه به مامانم بگم فقط به مشکلاتش اضافه میشه 

همسایه ماهم تعریف کرد ی روز دخترم داشته پول واریز میکرده از حساب باباش تو گوشی دیده ی زنی پیام داده عشقم بعد دخترش گفته این کیه مرد عصبانی شده گوشیو پرت کرده بعد فهمیدن زن صیغه کرده یکی از دخترا بهش گفته مامان طلاق نگیر این همه سال خونه و چیز جمع کردی حیفه دو دستی بديش زن دیگه ای دیگه مونده تو شهر دیگه هم زن صیغه کرده بود

پشتوانه دارید؟ هم دردیم

خونه مادر بزرگم هست ، مامانمم خودش سرکار می‌ره ، ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم خواهرم کوچیکه میگم اگه کار به طلاق و طلاق کسی برسه چی به سر اون بچه میاد اخه

منم مثل تو بودم همه بهم گفتن سکوت کن اخرش اون زنو‌صبغه کرد سریع بچه دار شد اسمه زنه رفت تو شناسنامش 

از اون روز بدبختیامون صد برابر شد 

همش مامانم و مارو میزنه کسی که به بچه هاش تو هم نمی‌گفت 

پول نمیده و.... 

بگو و اتفاقا به بابات بگو مخالفی گریه کن اگر دیدین بازم کار خودشو میکنه یا کرده برین به کسی که تو فامیل ازش حساب میبره بگین نزار صیغه کنه