2777
2789
عنوان

خیانت بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭 چیکار کردین شما

هیچی...مادرم که بیست سال بیشتره قرص اعصاب مصرف می کنه و دیگه متوجه چیز زیادی نیست...همه ی حرص و جوش هارو من می زنم...شدم یه آدم دل شکسته پر از ترومای روحی...از دستم کاری برنیومد...همه شونو به خدا واگذار کردم...همه شونو...💔

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
خونه مادر بزرگم هست ، مامانمم خودش سرکار می‌ره ، ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم خواهرم کوچیکه میگم اگه ...

خداروشکر پشتوانه دارید منم درد تورو دارم امروز یکی از اشناهام رفته بود حرم زنگ زد از ته دلم زار زدم ایشالا سر عقل بیان ولی بعید میدونم.... 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

هیچی...مادرم که بیست سال بیشتره قرص اعصاب مصرف می کنه و دیگه متوجه چیز زیادی نیست...همه ی حرص و جوش ...

علاوه بر مردا حالم از هم جنسای نجس و کثیف خودم بهم میخوره چقدر میتونن بی شرف باشن که همچین غلطی کنن وقتی می‌دونن یارو زن و بچه داره😭😭😭😭

خداروشکر پشتوانه دارید منم درد تورو دارم امروز یکی از اشناهام رفته بود حرم زنگ زد از ته دلم زار زدم ...

ایشالله خدا به دوتامون کمک کنه فقط واگذار میکنم به خدا