2777
2789
عنوان

کمک کنید گوشم انگار گرفته

6468 بازدید | 17 پست

سلام گوش چچم درد میکنه فکر میکنم دلیلش از سرما خوردگی و باد خوردن گوشم باشه چند روز پیش هم داخلش روغن بنفشه چکاندم میگفتن خوبه اما اثری نداشت ..... بیشتر خودم فکر میکنم به خاطر این که زیاد سوار موتور میشدم در زمستون و در معرض باد سرد بودم باد میخورده در گوشم و اینطوری شدم 

حالا میخاستم برم دکتر

خانوما دکتر خوب در مشهد میشناسید بهم معرفی کنید یا اگه میتونید بعم راهکار بدید از دردش خلاص بشم شنوایم کم شده 

جهان هر کس اندیشه اوست

بینیت الان کیپه سردردم داری اگر عفونت داره که باید آنتی بیوتیک مصرف کنی اگر بینیت هم کیپه بخاطر بینینه گوشت قطره بینی بگیر با سیتریزن استفاده کن اگر سردردم داری سینوزیتات عفونی شده بخاطر باد سرد روی موتور

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی ادامس بجوی.

من بعد از زایمان اینجوری شدم.البته دکترم رفتم دارو داد اونارم خوردم خوب شد.

ماشاژم بدی خوبه.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا
بینیت الان کیپه سردردم داری اگر عفونت داره که باید آنتی بیوتیک مصرف کنی اگر بینیت هم کیپه بخاطر بینی ...

اره یکم بالا پیشونیم درد میگرفتش فکر کنم از همون سینوس ها بودش ولی سر درد ندارم  سرما هم یک جزِئئ خوردم تقریبا هفته پیش 

جهان هر کس اندیشه اوست
سلام چرا عفونت میکنه گوش عزیزم

عموما باسرماخوردگی این اتفاق میفته 

خیلی خطرناکه عفونت گوش 

دورازجون شما بعضی وقت هاعفونت گوش باعث تب مننژیت میشه 

من یه مدت درگیرش بودم حدود یه ماه درمان کردم تابهترشدم

برای سلامتی دخترم دعاکنید

خانوما گوش پاک کن برای تمیز کردن گوش خیلی بد هستش چون گرفتگی رو به داخل گوش انتقال میده 

شما با چی گوشتون رو تمیز میکنید اصلا لازمه تمیز بشه چون گوش خودش رو بعد از مدتی پاک میکنه 

و اما باد اب نباید به گوشتون بخوره والا بعد از مدتی گوشتون شنوایش کم میشه همین طور هنصفری 

جهان هر کس اندیشه اوست
یعنی گوش و ماساژ بدم ؟ 

اره.برای من پرده گوشم کشیده شده بود داخل.که با ماساژ جویدن ادامس خوب شد.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا