2777
2789
عنوان

زندگی متاهلیه من چقده دلگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=400077345]منم خیلی چیزارو در نظر گرفتم و از خیر مادرشدن گذشتم😔بخدا خیلی خوب کاری کردی بهترین ...

الهی بگردم😢

آره بخدا خیلی چیزارو درنظر گرفتم دیدم آوردنش به این دنیا ظلم خیلی بزرگیه. شوهرم هم بنده خدا همین عقیده رو داره

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
من دلم میخواد آهنگ بذارم داد بزنم برقصم گریه کنم کابینتا رو محکم ببندم باز کنم شیر حموم رو تا آخر با ...

سخترین قسمت فقط این صابخونه اتون  هست انشالله  زودتر  بری یه جای خوب و راحت منم توی این خونه راحت نیستم روز شماری می کنم برم از اینجا

من دلم میخواد سروصدا کنم اینجوری کسل بشینم دلم میگیره

عزیزم.خب طبیعیه هر آدمی دلش میخواد تو خونه اش هرکاری دوست داره انجام بده.جی بگم.الهی زودتر خدا یه گشایشی براتون حاصل کنه

یعنی تو خونت جرات طرف شستن نداری چون صاحب خونه حساسه؟اگه بچه داری و بپر بپر کن حق داره ولی اینجوزی ن ...

نه که اصلا نشورم ولی اروم باید بشورم حواسم باشه شیرو زیاد باز نکنم بشقابا بهم نخورن کابینتو محکم نبندم بی وقت جاروبرقی نکشم

نه که اصلا نشورم ولی اروم باید بشورم حواسم باشه شیرو زیاد باز نکنم بشقابا بهم نخورن کابینتو محکم نبن ...

یا خدا. این دیگه واقعا خیلی تحملش سخته خدا بهتون صبر بده.انشالله بزودی یه اتفاق خوب براتون بیفته و خوشحالتون کنه

خدا رو شکر که هنوز مادرتون در قید حیات هستن. خدا رو شکر که تنت سالمه. خدا رو شکر که همسری داری گر همه بیمار. با یه هندزفری از طریق گوشی با تن صدای مورد نظرت آهنگ گوش کن.تو خونه هر از گاهی یه کار هنری مورد علاقه ت رو انجام بده تا زندگی یکنواختی نداشته باشی. بالاخره شما هم شرایط زندگیت بهتر میشه. طرف بچه معلول داره صبح تا شب کارش شده گریه.

خدایا ما رو راضی کن به رضای خودت🤲