2777
2789
عنوان

امروز پسرم بستری بود و مرخص شد شوهرم رفت سرکار🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 5011 بازدید | 170 پست
دوست داشتی همسرت بدون اینکه توبگی بمونه بیمارستان وهرچی هم میگفتی بره خونه استراحت نره ولی خیلی کمن ...

من هیچ جای این ۶ سال نیازی ب بودنش نمی دیدم جز دیشب

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

کافی بود بگی یه پسر جوون خوشگل تو اتاقه 

اون وقت ببین مثل بنز میومد 😂😂

چند سال پیش من بیمارستان بستری بودم

خانوم تخت بغلیم مسن بود و دختر نداشت

و چون خانم حالش خوب نبود ، اجازه دادن پسرش بیاد تو اتاق خانوما همراه مادرش باشه

من اینو برا شوهرم گفتم

یعنی تو بگو پرواز کرد این مرد 😂😂😂😂

بچه کوچیک مو سپرده بود به مادرش ، اومد بیمارستان پیش من

هر چی گفتم برو ، گفت نــــــــــــــــــــه مگه غیرتم اجازه میده یه مرد تو اتاق خانومم باشه و من نباشم

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجب میکنم اینجا حق رو به شوهرت میدن. پسرم ۱۴ سالشه و بارها بخاطر مشکلات مختلف بستری شده . حتی یکبار ...

دقیقا 

از بس از این مردا بدی دیدن انتظاراتشون شده حداقل 

۶ ساله همینم انتظار بیجا ندارم درباره ی خودمم هیچی نمیخوام درباره ی بچه باید تک تک وظایفش به درستی ا ...

افتخار میکنی به خودت که ۶ ساله همینی😂😂آفرین به این رفتارت ادامه بده!!

خیلی منطقی هستی !

هیچ وقت نمیخوام مثل شما باشم به هیچ وجه

موفق باشی 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

کافی بود بگی یه پسر جوون خوشگل تو اتاقه اون وقت ببین مثل بنز میومد 😂😂چند سال پیش من بیمارستان بستر ...

اره واسه این چیزا زرنگ میشن 

اسی تو همون نبودی که از زیادی مودب بودن همسرت ناراحت بودی؟میگفتی مثل پیرمرداس،نکن گلم،بهتر نیست بری ...

فعلا وقت نشده برم 

میرم پسرم بهتر شه

افتخار میکنی به خودت که ۶ ساله همینی😂😂آفرین به این رفتارت ادامه بده!!خیلی منطقی هستی !هیچ وقت نمیخ ...

کسی هم از شما نخواسته مثل من بشی 

تعجب میکنم اینجا حق رو به شوهرت میدن. پسرم ۱۴ سالشه و بارها بخاطر مشکلات مختلف بستری شده . حتی یکبار ...

همین که خیانت نبینن ی پول بخور نمیر بهشون بدن فکر میکنن تاج طلا رو سرشونت

فعلا وقت نشده برم میرم پسرم بهتر شه

انشالا،پسرکوچولوت به یه مادر اروم نیاز داره،بچه هرچی بزرگتر میشه دردسراش بیشتر،باید خیلی خوددار باشی،وبتونی ارامشت حفظ کنی،واکسناش،بیماریاش،دندون دراوردن ووووو

اره واسه این چیزا زرنگ میشن

واقعیتش من خودمم مریض میشم با اینکه فاصله خونه ام با مادرم ۱۰ دقیقه است نمیذارم کاری کنه و وظیفه همسرم میدونم . همونطور که وقتی ایشون مریض میشه من بهش رسیدگی میکنم 

در مورد بچه هم مادر وقتی بچه اش مریضه توی ضعیف ترین حالت روحی خودشه و واقعا حضور همسر میتونه کمترین کمکش باشه ختی اگر کاری از دستش بر میاد همون حضورش دلگرمیه 

عزیزم انتظار داریم انتظار بیجا نداریم همیشه هم احتراممون حفظ شده تو این چند سالخواهرانه بهت بگم الان ...

ببین یه جایی آدم کم می آره؛ ما زنیم ظریف تریم،هورمونامون جابه جا بشه قاط می زنیم. ولی بی توقع بودن خوب نیس از یه نقطه به بعد تو مرد خونه میشی وقتی میبینن از پس کارات بر میای. اینو منی می گم که با تنهایی و فشارخون بالا طبقه هفتم تو اوج قطعی برق و تعطیلی عمومی نوروز و شهر غریب  شب تا صبح از سردرد فشار داشتم با بچه ۸ماهه تو شکم می مردم همسرم می گفت خیالم ازت راحته تو از پس خودت بر میای اونم تو ۲۱ واحدی که همش جز طبقه اول رفته بودن شهرستان،همین چیزا باعث شد موقع مریضی بچه و زایمان و این‌چیزها کار و اداره اولویت باشن و ما بشیم مرد خونه.  بعد خانوم همکارش سنش بالاتر از من بود برق که می رفت ما باید می رفتیم اون سر شهر بیاریم خونمون که نترسه نه بچه داشت و نه حامله بود کلی هم ناز داشت الانم همینطوره

دقیقا از بس از این مردا بدی دیدن انتظاراتشون شده حداقل

نه عزیزم موضوع چیزدیگریه خیلیابسکه خوبی دیدن راضی نیستن همسرشونم شب تاصبح بمونه گوشه بیمارستان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖