2777
2789

من نامزدم از خودم ۱۹ سال بزرگ تره کسیم اجبارم نکرده از بی شوهری هم این کارو نکردم همه چیشو پسندیدم نمیگم چه سنی ولی ایشالا خواستگاری برات بیاد که همه چیش به دلت باشه و یه عمر کنار هم خوشبخت باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی عقلتو از دست دادی؟؟؟بشین زندگیتو بکن ۲۴سال مگه سنی هست که میگی با ۲۰سال بزرگتز از خودت راضی هس ...

هیچییییییی نمیاد هیچییییییی بعدا میخاد معجزه بشه تو اجتماعم چقد باشم

این طرز فکر شماست فقطمن تو فامیل فقط دو نفر میشناسم که خیانت کردن هر دو هم ازدواج شون سنتی بودنولی ...

تو هر چیزی استثنا وجود داره 

حرف من کلیاته که ثابت کرده اکثر ازدواج هایی که از طریق دوستی بودن خیانت و طلاق توشون بالاتر از مابقی ازدواج ها بوده اینو حتی علم روانشناسی هم ثابت کرده

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
هیچییییییی نمیاد هیچییییییی بعدا میخاد معجزه بشه تو اجتماعم چقد باشم

منم مجردم 29سالمه. شاغلم دبیر ریاضی .  خاستکار ندارم کم تک و توک. نمیدونم این پسزا کجان. فک کنم کم سن تر از من میپسندن

من خودم همین چند وقت پیش خواستگاری رو رد کردم که با اینکه 10 سال ازم بزرگتر بوداما قیافش یجوری بود ا ...

هیچکیییییی نمیاد دیگ رد دادم چندروزیشده میگم برام مهم نباشه

اشناهم سدم دنبال س ک س بودن همششششششششوؤوون

خب ببین براساس چه معیاری انتخاب میکردی که دنبال این بودن فقط ،کجا آشنا میشدی چجوری آشنا میشدی و با چه هدفی ...مگه میشه با ار کی آشنا شی فورا بگه رابطه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

این قانون نمیشه واسه اینکه ازدواجی که سنتی نباشه حتما توش خیانته خیانت دیگه برمیگرده به فرهنگ و اصال ...

پسری که قبل ازدواج درگیر دوستی های متعدد بوده بعد ازدواج هم کارش خیانته چون تنوع طلبی تو وجودش به وجود اومده 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
تو هر چیزی استثنا وجود داره حرف من کلیاته که ثابت کرده اکثر ازدواج هایی که از طریق دوستی بودن خیانت ...

گفتم که این فقط طرز فکر شماست

هرچند ازدواج سنتی تو دهه های اخیر تقریبا منسوخ شده

مردم دنبال دردسر نیستن و مثل قدیم فک و فامیل و همسایه ها برای دختران خواستگار معرفی نمیکنن دیگه جوونا خودشون آشنا میشن و ازدواج میکنن

اره کوچیکه همه دوستام ازدواج کردن اخه الان ذوقش دارم هرچیزی توزمان خودشچراهجله خوب نیست؟ متاهلی دوست ...

مجردی سگش شرف داره با تاهل با شوهر بد

سبزوار انقدرام شهر کوچیکی نیستا

شهر ما نصف شهر شما هم نیست کسی این همه هول نمیزنه برای شوهر

پسری که قبل ازدواج درگیر دوستی های متعدد بوده بعد ازدواج هم کارش خیانته چون تنوع طلبی تو وجودش به وج ...

طبق این بود توی هیچ ازدواج سنتی ای نباید خیانت دیدع میشد

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.