2777
2789
پسری که قبل ازدواج درگیر دوستی های متعدد بوده بعد ازدواج هم کارش خیانته چون تنوع طلبی تو وجودش به وج ...

دوراز جون شوهرای این جمع

خیلی ازین مردا که سنتی میرن خاستگاری و دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده هستن،اهل صیغه بازی بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکیییییی نمیاد دیگ رد دادم چندروزیشده میگم برام مهم نباشه

هرچقدر به یه چیزی گیر بدی و به پیله کنی سمتت نمیاد

اما هرچقدر بیخیال تر باشی و از زندگیت لذت ببری اونوقت خود به خود برات جور میشه

شما وسواس فکری گرفتی تو این موضوع

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

به خاطر همین عشق یک سالم دوام نمیارهامار طلاق رو ببینید

چه ربطی داشت؟! این چیزا هم تو ازدواج سنتی هستش هم با عشق و آشنایی قبلی اتفاقا چه بسا اونایی که عاشقن صبرشون بیشتره و بیشتر کوتاه میان بخاطره طرف مقابلشون که عشقشونو از دست ندن.

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

گفتم که این فقط طرز فکر شماستهرچند ازدواج سنتی تو دهه های اخیر تقریبا منسوخ شدهمردم دنبال دردسر نیست ...

آره فقط نمیدونم چرا تو همین دهه های اخیر آمار طلاق و خیانت انقد بی سابقه بالا رفته😏😏😏

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
پسری که قبل ازدواج درگیر دوستی های متعدد بوده بعد ازدواج هم کارش خیانته چون تنوع طلبی تو وجودش به وج ...

لابد اونکه سنتی ازدواج کرده دختر به چشم ندیده قبلش😂😂خیلی عجیبید

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

دوراز جون شوهرای این جمعخیلی ازین مردا که سنتی میرن خاستگاری و دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده هستن،اهل ...

🤣🤣🤣🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻

دوراز جون شوهرای این جمعخیلی ازین مردا که سنتی میرن خاستگاری و دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده هستن،اهل ...

دوستی چ فرقی با صیغه داره اونوقت؟ صیغه خیلی وقته از بین رفته الان دیگه کسی صیغه نمیکنه مگه اینکه سنی باشه که اونام تعداد شون خیلی کمتر از اکثریت مردمه 

اکثرا دوست میشن 

کسی صیغه نمیکنه الان 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
لابد اونکه سنتی ازدواج کرده دختر به چشم ندیده قبلش😂😂خیلی عجیبید

چ ربطی به حرف من داشت؟؟