2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم ندارهولی ازدواج های آبکی که عشق و عاشقی اولش بوده و تو خیابون همو انتخاب کردند خیلی سست تره تا ...

همه ی دوستیا توی خیابون به وجود میاد؟ وقتی طرفتو درست انتخاب کنی اینجور اتفاقی نمیفته

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

آره فقط نمیدونم‌چرا تو این سایت هرکی شوهرش خیانت میکنه آخرش معلوم‌ میشه قبل ازدواج باهم دوست بودن

این طرز فکر شماست فقط

من تو فامیل فقط دو نفر میشناسم که خیانت کردن هر دو هم ازدواج شون سنتی بودن

ولی  به این چیزا ربط ندارن به ذات آدما ربط داره و در کل خیانت زیاد شده هم تو مرد ها و هم زنها

چیکار کنم خب🥲😂

نه خب راست میگی کلا ازدواج کم شده🥺🌻

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نمیگم ندارهولی ازدواج های آبکی که عشق و عاشقی اولش بوده و تو خیابون همو انتخاب کردند خیلی سست تره تا ...

من هزااار بار دیگم برگردم عقب حاضر نیستم سنتی ازدواج کنم که هر کی از راه رسیدو راه بدم تو خونه که تو همین سایت چقدرررر اومدن از برخورد زشت خاستگارایی که معرفی کرده بودن گفتن و اینکه چقدر تحقیر شدن و عین کالا اومدن براندازشون کردن و رفتن ...ایشالا که خدا به همه ازدواج با عشق قسمت کنه عزیزم کم چیزی نیست 

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

چه حرفای بی ربطی میزنید

تو اقوام ما اتفاقا هرکی خیانت کرد ازدواج شون سنتی بود

اینطور چیزا چه ربطی به سنتی و غیر سنتی بودن ازدواج داره؟ برمیگرده به ذات و شخصیت اون ادم

حرفایی میزنیدکه ادم خندش میگیره

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!