2777
2789
ازکجامیدونی ازدثاج خوبی میکنم

نمیدونم یه حسی بهم القا میکنه ازدواج موفقی میکنی شرطش اینه از روی عقل تصمیم بگیری نه دل وشتابزده به دلم افتاده خواهری

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیفیت رو فدای کمیت نکن،تصور کن یکی از این دوزاری های سایت نصیبت میشد خدای نکرده،میخواستی چکار

🤣🤣🤣🤣🤣

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

سلام عزیزم 

تعریف از خود نباشه برا هرکس دعا کردم از ته دل به آرزوش رسیده 

برا توهم آرزو میکنم خداوند بزرگ و کریم هرچه زودتر تو رو به آرزوت برسونه و بختت باز بشه و سفید بخت بشی انشاالله 

اِلهی آمین 

کاربری دستِ دونفره 🌹
۲۵

الهی تک فرزندی یا بچه مجرد بازم هست تو خونه تون

هنوز سنی نداری که

تاپیک رو دیدم، فکر کردم ۳۵ رو رد کردی 

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

چرا فکر میکنی هر کسی تو سن پایین ازدواج کنه یه جور موفقیت کسب کرده

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

پس ۵تا پنجشنبه یس بخون تقدیم کن به فاطمه زهرا و حضرت علی بی شک برات میاد بهترین نفر من خودم انجام دا ...

اینو انجام ندادم ولی بارها چله یس گرفتم هدیه به حضرت زهرا

خواستگار زیاد اومده ولی جور نمیشه

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده