2777
2789
عنوان

بعد از زایمان چقدر طول کشید لاغر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 43 پست
من ده روز بعد از سزارین ده کیلو کم کرده بودم (بدون ورزش و رژیم)انقدر شب بیداری میکشی و بچه داری انرژ ...

من الان ۱۰ روز از زایمانم گذشته احساس میکنم نهایت ۵ کیلو کم کرده باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر ماه نزدیک نیم یا یک کیلو کم میکردم از خستگی و بیخوابی،الان بعد دوسال از 70 شدم 50

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من شیرم کمه کلافه شدم😑😑😑

تازه زایمان کردی؟

واسه من کم نبود خداروشکر ولی سر سینه گرفتن نوزاد خیلی اذیت شدم تازه دو سه روزه خوب شیر میخوره

اولا اصلا سینه نمیگرفت الان دیگه جدا نمیشه

شب دیگه انقدر بهش شیر دادم دستام خسته شده بود میخواستم گریه کنم تا میذاشتمش زمین گریه میکرد نمیخوابید

آخر مامانم آورد شیرخشک داد خوابید

من سریع اومدم پایین یک ماهگی بچم‌من ۵۳کیلو‌شده بودم.من شیر نداشتم از اونطرفم بچم‌حساسیت به پروتئین گاوی بود عملا هیچی نمیتونستم بخورم.اما الان چندساله وزنم ۶۴ئه میخوام کمش کنم اصلا از خودم نمیبینم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من شیش ماه بعد زایمان شدم نی قلیون ،تابستون پارسال یکم چاق شدم بعدش باز لاغر شدم الان در حالت نی قلیونم بازم

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من هر ماه نزدیک نیم یا یک کیلو کم میکردم از خستگی و بیخوابی،الان بعد دوسال از 70 شدم 50

من میخوام بیشتر کم کنم مثلا هفته‌ای نیم تا یک کیلو چون وزنم خیلی بالا رفته ۷۰ اوکیه باز

قبل بارداری ۵۰ بودی؟

تازه زایمان کردی؟واسه من کم نبود خداروشکر ولی سر سینه گرفتن نوزاد خیلی اذیت شدم تازه دو سه روزه خوب ...

بله ۲۶ روزه 😑 کلا بی خوابببب 

نوزادمم اذیت میشه شیر خشک میدم هی میگن نده دیگ سینتو نمیگیره میگم گشنه موندن بچه مهمه یا نگرفتن سینه 

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

من امیدم به شیردهیه که تو اون دوران خود به خود لاغر شم 

یا از دکتر تغذیه رژیم شیردهی بگیرم مثلا در طی یک سال لاغر بشم 

الان ۹۰ کیلو ام قبل بارداری ۸۰ بودم 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

کلا تا روز زایمان ۹ کیلو اضافه کرده بودم که یکمش رفت بعد زایمان،  چندین ماه بعد هم ورزش و رژیم رو شروع کردم البته بچه ی من شیر خشکی بود من از روز اول شیر نداشتم🙁🙁

اصلا نمیشه..من شیر میدم وشیرخشک هردوش باهم ولی اگ کمتر بخورم شیرم خشک میشه تقریبا هردفعه امتحان کردم ..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.