2777
2789
عنوان

بعد از زایمان چقدر طول کشید لاغر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 43 پست
من شیرم کمه کلافه شدم😑😑😑

روغن زرد باعسل بخور ..فقط همین شیرو زیادمیکنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ۲۶ روزه 😑 کلا بی خوابببب نوزادمم اذیت میشه شیر خشک میدم هی میگن نده دیگ سینتو نمیگیره میگم گشنه ...

سینه نمیگیره؟

شاید چون نگرفته شیرت کم شده یا سینه ت سفته که نمیگره؟ بدوش بعد ببین سینه میگیره یا نه

با شیرخشک چطوره؟ دکتر به من گفت دو روز شیرخشک بدم به خاطر زردیش تو اون دو روز بچه فقط خوابید مثل یه تیکه گوشت شده بود شل و ول

روغن زرد باعسل بخور ..فقط همین شیرو زیادمیکنه

روغن زرد منظورتون روغن حیوانیه؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

اصلا نمیشه..من شیر میدم وشیرخشک هردوش باهم ولی اگ کمتر بخورم شیرم خشک میشه تقریبا هردفعه امتحان کردم ...

آخه من نون و برنج و شیرینی خیلی میخورم اگه اینار. حذف کنم به جاش چیزای مفید بخورم حتما کم میکنم

سینه نمیگیره؟شاید چون نگرفته شیرت کم شده یا سینه ت سفته که نمیگره؟ بدوش بعد ببین سینه میگیره یا نهبا ...

نه میگیره شیرم کمه با شیر دوش هم دوشیدم در حد ۱ قاشق غذا خوری شد  قرص شیرافزا رازیانه دیگه هر چی فک کنی امتحان کردم

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

شنیدم شیر دهی خودش لاغر میکنه ولی ندیدم😄 

منم تصمیم دارم تا ۴۹ روز استراحت کنم بعدش شروع کنم وزنمو بیارم پایین من از ۵۸ اومدن رو ۷۵ فک کنم بالا۸۰ زایمان کنم 🥲باید بیام رو همون ۵۸ کیلو 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من الان ۱۰ روز از زایمانم گذشته احساس میکنم نهایت ۵ کیلو کم کرده باشم.

۵ کیلو عالیه

مهم اینه روی کاهش وزن باشید

حتی شده روزی یک دقیقه آهنگ بذارید برقصید خیلی تاثیر داره 

یا توی خونه راه برید روزی نیم ساعت 

آخه من نون و برنج و شیرینی خیلی میخورم اگه اینار. حذف کنم به جاش چیزای مفید بخورم حتما کم میکنم

نخورپس اونارو

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.