2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بهم زنیکه خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 50 پست
اتفاقا به من میگه دیدت سنتی و بستست و عین خانوادتیمن شیرازیم اون کورده

پات رسید اونجا یکم ک کارات راستو ریست شد طلاقتو بگیر 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو فقط همین این کسی نیست به تو‌کمک کنه اونحا کرفتار میشی اینجا گرفتاری ولی همزبونیم دلمون برا هم می ...

۲۴ سالمه نمی‌خوام دوباره اسیر مردای مسموم ایرانی بشم میخوام از این فضا دور بشم

اگر زنده برسم از دستش هیچوقت مشکلاتی که داره رو قبول نمیکنه همدل نیست باهام درکم نمیکنه فقط خودش رو ...

ادم سمی هستش شوهرت هر چقدر تو این رابطه بمونی خودت داغون کردی

ادم سمی هستش شوهرت هر چقدر تو این رابطه بمونی خودت داغون کردی

دیشب فاصله ای با مردن نداشتم دیگه طاقت نمیارم اگر درست شد شد اگر نشد خودم درسمو میخونم کارامو میکنم هروقت بتونم مهاجرت میکنم دارم پرپر میشم هم دوسش دارم هم دوسش ندارم هم از خانوادم خجالت میکشم هم از اینکه این آدم رو برای کل زندگیم میخواستم و یهو حذفش کنم میترسم 

۲۴ سالمه نمی‌خوام دوباره اسیر مردای مسموم ایرانی بشم میخوام از این فضا دور بشم

نرو فقط میتونم همینو بهت بگم خیلی از فامیل من اونجان اینقدر سختی کشیدن با کلی فامیل و اشنا و پول اونجا که نمیارزه برا تفریح هم بری

میخوام از ایران خلاص شم و سریع ترین و راحت ترین راهم پیوسته ولی ۲۴ سالمه و مامانم و خواهرام خیلی غصم ...

ایران از این شوهری که تو داری ترسناک تر نیس، از اون خلاص شو که اثرات روحیش تا اخر عمر باهاته

از اولی که باهاش بودی دور بودید یا مدتی اینجا با هم بودید قبل رفتنش؟وقتی ایران بود هم همین بود اوضاع ...

یکسال که ازدواج کردیم پیش هم بودیم بعد رفت 

ایران قابل تحمل بود الان نیست 

اگه برمیگشتی به عقب بازم انتخوابش میکنی ؟

نه اصلا 

چیزی که قبل ازدواج نشون میداد خیلی مردونه تر بود ولی الان مدام تحقیرم می‌کنه بهم میگه بی عرضه و..

الان برام مهم نیست یا رفتارش رو درست میکنه یا طلاق میگیرم حداقل خودم هستم و خودم و زجر از خودم میکشم

ایران از این شوهری که تو داری ترسناک تر نیس، از اون خلاص شو که اثرات روحیش تا اخر عمر باهاته

هست بخدا همشون مریضن

من میخوام برم که اگر مجرد موندم تا آخر عمر حرف کسی پشتم نباشه و کسی رو نبینم

دیشب فاصله ای با مردن نداشتم دیگه طاقت نمیارم اگر درست شد شد اگر نشد خودم درسمو میخونم کارامو میکنم ...

ببین عزیزم راهی ک اشتباهه اشتباهه تو هر چقدر طول بدی یا ترس از دست دادن داشته باشی یا حس وابستگی بهش داشته باشی تفاوتی در نتیجه کار نمیکنه با این اقا فک نکنم اینده ی ک دلت میخواد تجربه کنی چون با حرفا کاراش تا الان خیلی اسیب به روحت زده فک نکنم تغییری هم بکنه چون بالاتر گفتی حتی تو بحث هاتون هم به جای قبول کردن اشتباهاتش و درک متقابل فقد دارع خودشو رفع اتهام میکنه و تورو مقصر جلوه میده