2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بهم زنیکه خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

التماس چی میکنی فکر میکنی این تو‌رو خوشبخت میکنه ؟ الان پیش هم نیستین رابطه ات اینجوریه وقتی پیش هم باشید چی میشه این جهنم که برا خودت ساختی ! اگه قراره فقط تو رو ببره و اونجا تو بری برا خودت که تصمیمت رو‌گرفتی و‌خلاص وگرنه این برا تپ شوهر نمیشه

نتونستم خیلی پر بودم دیشب با گریه خوابم برد خیلی مریض شدم این یکسال

چرا نمیری غیابی طلاق بگیری 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عجب آدمیه .‌‌همه چی دو طرفع باید باشه . 

هرچی برا خودش میپسنده برای توهم همینطور باشه و بپسنده 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

ببین این با دختر اوکراینی یه سر سری داره تاپیک دیروزت هم گفتم پیوست یه سال طول نمی کشه اون خودش پیگی ...

نه سر و سری نداره ولی همون‌طور که اون بدش میاد من توی چنین جمعی باشم منم بدم میاد 

انتخاب خودم بود تو روی خونوادم دراومدم کل ایندمون رو با هم برنامه ریزی کردیم و خیلی تنها و وابسته ام

بگو خارج از ایران زندگی میکنی ولی اخلاقیات چندینو چن ساله ی مردای ایرانی بد بهت رخنه کرده ها🤦🏻‍♀️

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

التماس چی میکنی فکر میکنی این تو‌رو خوشبخت میکنه ؟ الان پیش هم نیستین رابطه ات اینجوریه وقتی پیش هم ...

میخوام پام برسه اونجا و مستقل بشم و ویزای مستقل بگیرم و اگر این رفتارش ادامه داشت اونجا جدا بشم

ولی همین ایران هم زندگیمو با کنترلگریش ازم گرفته 

اسی واقعا عجیبه که اونجا زندگی میکنه و فکرش مریضه 

شوهرت خودخواهه و همه چیز رو برای خودش میخواد 

واقعا متاسفم همچین آدمی پیرت میکنه همونطور که منو پیرکرده 

اینا پارانویید هستند 

اگه میتونی تحمل کنی ادامه 

اون حتی المان هم بری اذیتت میکنه شک‌نکن

بگو خارج از ایران زندگی میکنی ولی اخلاقیات چندینو چن ساله ی مردای ایرانی بد بهت رخنه کرده ها🤦🏻‍♀️

اتفاقا به من میگه دیدت سنتی و بستست و عین خانوادتی

من شیرازیم اون کورده

میخوام پام برسه اونجا و مستقل بشم و ویزای مستقل بگیرم و اگر این رفتارش ادامه داشت اونجا جدا بشمولی ه ...

نرو فقط همین این کسی نیست به تو‌کمک کنه اونحا کرفتار میشی اینجا گرفتاری ولی همزبونیم دلمون برا هم میسوزه اونجا سختی میکشی ،

اسی واقعا عجیبه که اونجا زندگی میکنه و فکرش مریضه شوهرت خودخواهه و همه چیز رو برای خودش میخواد واقعا ...

میخوام از ایران خلاص شم و سریع ترین و راحت ترین راهم پیوسته ولی ۲۴ سالمه و مامانم و خواهرام خیلی غصمو میخورن از شدت استرس مو به سرم نمونده و همش حمله عصبی دارم