2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بهم زنیکه خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 50 پست
ببین عزیزم راهی ک اشتباهه اشتباهه تو هر چقدر طول بدی یا ترس از دست دادن داشته باشی یا حس وابستگی بهش ...

الان زنگ زد گفت با این اشتباهاتت ضرر می‌کنی من آدم اجتماعی ایم تو منزوی هستی و نمیتونی منو بکنی مثل خودت 

کوتاه اومدم ولی فقط برای اینکه یه مسیر داشته باشم پام برسه آلمان اگر اونجا این اخلاق رو داشته باشه ولش میکنم

میگه من مردم تو زنی انرژی زنانه داشته باش عشق بده به جای نفرت

چرت و پرت میگه . ولش کن خودتو ناراحت نکن . 

یه بار باهاش جدی باش و قاطع تصمیم بگیر از مشورت  اطرافیان ک آدما خوبی هستن و می‌شناسی و اعتمادداری  هم استفاده کن 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرت و پرت میگه . ولش کن خودتو ناراحت نکن . یه بار باهاش جدی باش و قاطع تصمیم بگیر از مشورت اطرافیان ...

هیچ عشق و محبتی دیگه تو دلم ازش نمونده فقط بار ها و بارها نادیده گرفته شدن خواسته هام و ازش دیدم و مدام میگه تو منزوی هستی منو نمیتونی مثل خودت کنی

ولی ایران که بود نمیذاشت با دوستام بیرون برم و می‌گفت همه کست منم 

الان فقط بخاطر مهاجرت دارم تحمل میکنم دیگه دوسش ندارم 

هیچ عشق و محبتی دیگه تو دلم ازش نمونده فقط بار ها و بارها نادیده گرفته شدن خواسته هام و ازش دیدم و م ...

😢😔🥺 میفهممم 🌸

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

میخوام از ایران خلاص شم و سریع ترین و راحت ترین راهم پیوسته ولی ۲۴ سالمه و مامانم و خواهرام خیلی غصم ...

چی بگم عزیزم 

این زهر و پادزهر مارو گول میزنه 

شوهرمنم قربون صدقه ام میره ،پول زیاد بهم میده و منو میبره بیرون ولی حساسه،شکاکه،بددله،خودخواهه،من باید گوش به فرمانش باشم اینجوری زندگیم بهشته،هیچوقت خودمو زندگی نکردم و همه زندگیم حسرته.

بخدا تو‌کشور غریب حلوا تقسیم نمیکنن اینجا میتونی خوشبخت ترین باشی 

اینو کسی داره بهت میگه که ۱۴سال همچین مردی رو تحمل کرده 

حتی الان بچه هامم از کاراش دلخورن 

همون بلایی که سرمن میاوزد الان نصیب دخترمم شده 

خیلی مواظب باش و با منطق برو جلو کاری که من نکردم 

هرچند جایی واسه رفتن نداشتم

انتخاب خودم بود تو روی خونوادم دراومدم کل ایندمون رو با هم برنامه ریزی کردیم و خیلی تنها و وابسته ام

چرا تنها پاشو دختر 

شوهری که همه اعتماد بنفس تو 

ارزش تو گرفته میخواد دست و پات رو ببنده

بال و پرت رو بچینه که پرواز نکنی 

تو فکر می‌کنی بری آلمان اون باعث پیشرفتت میشه نه به خدا می‌کنه تو رو تو قفس نمیزاره نفس بکشی 

مگه نمی‌گی آنلاین شاپ داری رو خودت کار کن 

استقلال مالی داشته باش 

خودت پاشو برو اونور 

بهش بفهمون که بهش احتیاجی نداری شوهرت یاد گرفته تهدید و شکنجه رو

تا وقتی خودت هستی بخودت تکیه کنی تنها نیستی بخدا