آنلاین شدی بخون
مشکل من خیلی وقته با تو اینه که هر چیزی از من میخوای رعایت کنم رو خودت رعایت نمیکنی مشکل من اینه تو میدونی من از چه رفتاری بدم میاد و با آگاهی انجامش میدی و میگی مشکل خودته و اسم این رابطه نیست مشکل من اینه شما حتی فکر اینکه من برم خونه کسی که دو تا پسر غریبه باشن منفجرت میکنه ولی خودت عملا انجامش دادی و به روی خودت نیاوردی مشکل من اینه تو به زن خودت به ناموس خودت از گل کمتر میگی و سر مسائل مسخره و کوچیک بهش میگی ج.نده و زنیکه خراب
همه اینا رو هم تلنبار میشه و سکوت میکنم و یه شب مثل دیشب که پاتو گذاشتی روی خط قرمزم و تک تک کارایی که گفتم نکن رو کردی ،میریزم بیرون هر چی تلنبار شده بود
هیچوقت حرفامو گوش نمیدی و میخوای مقابله به مثل کنی و مشکلات من با خودت رو بی اهمیت جلوه بدی
طاقتم خیلی خیلی کم شده چیزی نمونده تا برسم به آخرش و با همه عشقی که این پنج سال ساختیم همش رو آتیش بزنم
ازت درک متقابل میخوام ازت میخوام یادت باشه وقتی اینجوری دوریم و فکرمون هزار راه میره اگر چیزی برای من بده برای تو هم بد باشه وگرنه فقط خودخواهیه و رابطه نیست
بهش فکر کن من با این شرایط که تو برام خط و نشون بکشی،تهمت بزنی ،فحش بدی و ازم کاری رو بخوای و خودت انجام ندی نمیتونم کنار بیام
یا درستش کن یا قیدمو بزن تا تکلیف زندگیم مشخص بشه