2777
2789
عنوان

دیروز تیپ زدم رفتم بیرون بدون همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 48 پست
چند کشورو گشتی؟

نگشتی 

ولی حداقلش این مردای کشورای دیگه منظور اروپاست در حد ایران نیس 

چرا مدافع مردای ایرانی شدی 

حفیقت تلخه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

خودت بعنوان یه زن حالت بهم نمیخوره همجسنت اینجوری بگه کرم از خودت بوده؟؟

نمیدونه ادم چی بگه واقعا 

منی که فرم بدنم کمی خاص تره ،چه گناهی کردم ،وقتی لباسم گشاد نیست و برا دلم ب خودم میرسم

ی عده فکر میکنن کرم دارم !! یا دنبال رابطه ام !! 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤔اینکه دارم میگم نوع لباس پوشیدن در اینکه کسی مزاحمت بشه یا نه تاثیری نداره حرف غلطی هست؟

خوب به نظر منم تا حدی موثره

هر دو طرف باید رعایت کنن یعنی

زن و مرد و کوچک و بزرگم نداره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اصلا نوع جمله ها رو ببین ! " بدون شوهرم تیپ زدم رفتم بیرون " ... " لباسم فیت بود" ... "یه کم خوش هیک ...

دقیقاااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

کار ندارم خدایی ادم مریض خیلی هست زیاد ولی منو خواهرم باهم میریم ی جا شاید حتی پوشش من باز ترم باشه ...

دقیقا منم از خواهرم خوشکل تر و خوش پوش ترم  

ولی به خواهرم زیاد آمار میدن اونم بخاطر رفتار خودشه زیاد می‌خنده و رفتاراش یه جورایی سبک سرانه س .ولی خب کلا مدلش اینجوریه ولی مردا طور دیگه برداشت میکنن

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
نمیدونه ادم چی بگه واقعا منی که فرم بدنم کمی خاص تره ،چه گناهی کردم ،وقتی لباسم گشاد نیست و برا دلم ...

منم برا دل خودم لباس میپوشم ولی فیت و اینارو یا تو خونه یا مهمونی بیزون سعی میکنم یکم ازادتر بپوشم 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اصلا نوع جمله ها رو ببین ! " بدون شوهرم تیپ زدم رفتم بیرون " ... " لباسم فیت بود" ... "یه کم خوش هیک ...

چرا همچین فکری میکنی؟! 

مگه من مامور امر به معروف و نهی از منکرم!! 

مشکل خودم اینه چرا به اجبار باید لباسی بپوشم که حس خوب نمیده 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

دقیقا منم از خواهرم خوشکل تر و خوش پوش ترم ولی به خواهرم زیاد شماره میدن اونم بخاطر رفتار خودشه زیا ...

اره ممکنه خواهرمون از قصد نباشه کارش اما مردم اینجوری فکر نمیکنن دیگه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نمیدونه ادم چی بگه واقعا منی که فرم بدنم کمی خاص تره ،چه گناهی کردم ،وقتی لباسم گشاد نیست و برا دلم ...

بدتر از مرد هول که چشمش دنبال دختر مردمه زنایی هستن که ازشون دفاع میکنن ینی ما حق نداریم چیزی،که دلمون و میخواد و بپوشیم حالا اونا مردن عقلشون و شورتشونه تو که زنی لامصب چرا این حرف و میزنی به همجنس خودت

خوب به نظر منم تا حدی موثرههر دو طرف باید رعایت کنن یعنیزن و مرد و کوچک و بزرگم نداره

به نظر من تاثیری نداره

ایشون لباسی نپوشیده بود که باز باشه 

اینکه مردی مزاحمش شده مسلما به چیزهای دیگه مربوطه

و در اینکه اون مرد کثیف بوده ابدا شکی نیست…من کار اون مردُ تایید نکردم

اینکه یه مرد کثیف براش مزاحمت ایجاد کرده قطعا ربطی به نوع پوشش نداره

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

بدتر از مرد هول که چشمش دنبال دختر مردمه زنایی هستن که ازشون دفاع میکنن ینی ما حق نداریم چیزی،که دلم ...

خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣🤣

عقلشون تو شورتشونه وای🤣🤣

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
نگشتی ولی حداقلش این مردای کشورای دیگه منظور اروپاست در حد ایران نیس چرا مدافع مردای ایرانی شدی حفیق ...

من مدافعشون نیستم ولی خب آدم مریض همه جا هست 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
چرا همچین فکری میکنی؟! مگه من مامور امر به معروف و نهی از منکرم!! مشکل خودم اینه چرا به اجبار باید ل ...

عزیزم دنیا از قاعده عمل و عکس العمل پیش میره

شما یه انتخاب میکنی، عواقبشم میپذیری

لباس فیت و باب میل میخوای با وجودی که میدونی اندام توچشمی داری

نتیجه ش اینه به چشم میای و پیشنهاد دریافت میکنی

هر تصمیمی یه نتیجه داره. شما نمیتونی بگی از کوبیدن چکش تو شیشه لذت میبرم اما از شکستنش ناراحت میشم. دنیا همینه

واقعا به تو. ربطی داره دوست داشته اینجوری بگه مسخره کردن داره این؟ متاسفم برات

به نظر من تاثیری ندارهایشون لباسی نپوشیده بود که باز باشه اینکه مردی مزاحمش شده مسلما به چیزهای دیگه ...

منم تایید نمیکنم کار مرده رو

💔