2777
2789
عنوان

دیروز تیپ زدم رفتم بیرون بدون همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 48 پست

این داستان کلید اسرار در مورد اهمیت حجاب بود ! متنبه شدین دوستان:)

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد ایرانی و غیر ایرانی نداره اکثرا مردا هولن

مرد ایرانی از بس تو محدودیت ه یه مو ببینه یه لباس کوتاه از خود بی خود میشه 

من دبی هم رفتم زن بوده با نقاب اومده زن بوده با سوتین و شورت اومده اصلا نگاهش هم نکردن

لباسم فیت بود کافیهبرای اینکه اینجا بریزن سرت

نمیدونم گاهی واقعا دلم میخواد اون لباسی که دلم میخواد بپوشم

ولی انقدر نگاهای سنگین و ادمای اینجوری هستن ،به اجبار با پوششی که خیلی سلیقه ام نیست میرم

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

من برم چوب و چماقمو بیارم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

شوهرم میگه دوستم خوشحال بود مدارس باز میشه پرسیدم بخاطر بچه هات ک میرن مدرسه راحت میشید گفت ن بابا بخاطر مامان بچه ها ک میان دنبال بچه هاشون

از اون موقع مدرسه میبرم‌میارم کلافس میگه تیپ نزن ساده برو

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این داستان کلید اسرار در مورد اهمیت حجاب بود ! متنبه شدین دوستان:)

دقیقا😁

چقدر هم ضایع هست

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

از زنایی مثل تو متنفرم

🤔

اینکه دارم میگم نوع لباس پوشیدن در اینکه کسی مزاحمت بشه یا نه تاثیری نداره حرف غلطی هست؟

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

آماده حمله باش

کار ندارم خدایی ادم مریض خیلی هست زیاد 

ولی منو خواهرم باهم میریم ی جا شاید حتی پوشش من باز ترم باشه اما خیلی ب خودهرم امار میدن چون سبک طور رفتار میکنه 

بازم دارم میگم خانومو مقصر نمیدونم مردا هولن 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خودت بعنوان یه زن حالت بهم نمیخوره همجسنت اینجوری بگه کرم از خودت بوده؟؟

من تایید نکردم 

ولی خب هیکل خوب و  لباس جذب واقعا نگاه ها رو جذب می‌کنه حتی نگاه خانما رو 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
دقیقا😁چقدر هم ضایع هست

اصلا نوع جمله ها رو ببین ! " بدون شوهرم تیپ زدم رفتم بیرون " ... " لباسم فیت بود" ... "یه کم خوش هیکلم "..  "فروشنده بهم نخ داد" !

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد