2777
2789

اصلا خودتو کوچیک نکن 

با این پسره هم کات کن ولی کامل یعنی هیچ ارتباطی باهاش نداشته باش 

قبلش بهش بگو من مادرت راضی نباشه نمیخوام هر موقع راضیش کردی بیا اگرم نتونستی دیگه هیچ بهتره هر چی زودتر کات کنبم چون به نفع هردومونه 

واقعنم رو حرفت وایسا 

بالاخره یا راضی میکنه ننه شو یا کلا از زندگیت حذف میشه اینطوری بلاتکلیف بودن بهت اسیبی میزنه که بعدا کلی پشیمون میشی نکنید با خودتون قدر خودتونو بدونید دخترا الان تو چرا باید زنگ بزنی اونایی که با هزار التماس میان دخترو میگیرن کلی بلا سرش میارن وای به حال دختری که خودش پا پیش بزاره 

خانواده پسر وقتی میخوان دخترو بی ارزش کنن که دختر به کمترین شرایط قانع بشه و هرچی گفتن بگه چشم و فردا پس فردا اتفاقی افتاد بگن ما نمیخواستیمت خودت اویزون شدی این سیاستو روی دختر اجرا میکنن 

با دست پس میزنن با پا پیش 

انقدر ادامه میدن تا بی ارزش و بی اعتماد بنفست کنن 

درصورتی که بعضی دخترا نه قیافه دارن نه اخلاق با سلام و صلوات میبرنشون خونه بخت

استارتر از پسرشون سرتری ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخاستم زنگ بزنم بگم اگر پسرتون گفته با من نیست با منه

حمل بر بی ادبیت گذاشته میشه و مصمم تر میشه که باهات بد باشه

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

ب مادرش زنگ نزن 

ب خودش بگو من نمیتونم ب این ارتباط ک هیچ سر و تهی نداره ادامه بدم

تو اگ خیلی مشتاق ب ادامه این رابطه ای با خانوادت صحبت کن و بگو مادرت تماس بگیره با مادرم هماهنگ کنه و همه چی رسمی بشه

دیگ هم جواب زنگ و پیامشو نده

میخاستم زنگ بزنم بگم اگر پسرتون گفته با من نیست با منه

اونا بهتر خودت میدونن دارن بازیت میدن 

گریه هیچ نری و باور نکن مردا پنهانی گریه میکنن هر مردی جلوی زنی گریه کرد بدون دروغه میخواد خواستشو با حرف و ادا پیش ببره تا با عمل و رفتار واقعی 

اونا بهتر خودت میدونن دارن بازیت میدن گریه هیچ نری و باور نکن مردا پنهانی گریه میکنن هر مردی جلوی زن ...

وای دقیقا تا ابد حقققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققق