2777
2789
عنوان

خواهرم خواستگارم رد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 49 پست
فرضا ۲۲ سالت بود می‌خواستی با ی مرد جاافتاده دهه شصتی ۳۷ ساله ازدواج کنی???😐😐😐اول دهنتو آب بکش بع ...

من چی گفتم بهت مگ؟ 

میگم مگ بابام پونرده سال ازم بزرگتره؟  ک میگی جای باباته؟ 

چی میگی توووو اعصاب نداری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توصیه خواهرانه من 

رک به خواهرت بگو ناراحتی این کارو کرده 

بعدم اگه موقعیت تحصیلی شغلی اخلاقی مالی خانواده دار بودن طرف واقعا خوب هست و تیپ و قیافشم پستدته  ۱۵ سال به نظرم چیز مهمی نیست به شرطی خودتم دختر اهل زندگی باشی اگه این شرایطی که کفتم رو متوسط به پایینه به نظرم ارزش نداره باز موقعیت خوب برات هست

اگه دلت هنوز باهاشه و‌سرایطی که گفتمم داره به نظرم تو اینستایی جایی فالوش کن خودش میفهمه هنوز دلت پیششه…

فرضا ۲۲ سالت بود می‌خواستی با ی مرد جاافتاده دهه شصتی ۳۷ ساله ازدواج کنی???😐😐😐اول دهنتو آب بکش بع ...

تو اونجور ک حودت حاستی متن خ. ندی منظورم این ک مگ بابا ادم پونزده سال از خودش بزرگتره؟ 

چته تووووو 

اعصاب ندارم توهم چرت میگی

عزیزم توصیه خواهرانه من رک به خواهرت بگو ناراحتی این کارو کرده بعدم اگه موقعیت تحصیلی شغلی اخلاقی ما ...

هیچچچچ خواستگار ندارم هیچچچچچچچچچچچچ 

کلی چله و... برداشتم هیچچچ 

دقیقا اینا فقط میخوان ی اسم بیاد تو شناسنامه شون و از خونه پدری برن ن اخلاق ن کار ن قیافه مهم نیس

آدم ازدواج میکنه که جوونیشو با یکی به اشتراک بزاره و باهم لذتشو ببرن نه اینکه یه طرف رابطه فقط جوونیشو وسط بزاره و یه پیرمرد رو تر و خشک کنه این اسمش زندگی نیست پرستاری از سالمنده 

اون آقا تموم خوشیاشو کرده به اصطلاح جوونیشو کرده حالا دنبال یه همخونه ترو تاره و خوشگل میگرده بیاد ازدواج کنه واسه اش بچه بیاره نازشو بکشه 

میدونم سخته منم ۲۴سالمه خواستگارای مناسبی نداشتم تا الان ولی با اینا هم نمیشه ازدواج کرد که درسته خانواده پدری ازار دهندس و راهی جز فرار نیست ولی دلیل نمیشه با یکی بدتر خانواده خودت ازدواج کنی که ،یذره صبر کنیم بالاخره میاد یه نفر من امیدوارم