2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم استوری گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 3479 بازدید | 114 پست
هستن زیاد هم هستن ترک هم هست استارتر منم ترکم بین ماها خیلی زیاده

یعنی تو یه خونه زندگی میکنید یا آپارتمان و خونه ها جدا است؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بد🥺نه اون نیستم

ببین گلم تجربه بهم ثابت کرد والان دارم بهت میگم.فعلا بچه دار نشو.ببین اول شوهرت با خودش چندچنده.چون هم بچه ننس هم با هم تویه ساختمونید اصلا اختیاربچتونداری.اخه نمیشه با این شرایط زندگی کرد که.ادم دیوونه میشه

الان چیکار کنم؟شاید امروز زنگ زد میخوام بیام دنبالت، شوهرم

این شرایط درست نمیش یا باید شوهرت طرفت باشه از اونجا برین یا طلاق بگیر چون مطمعن باش تا بمونی وضع همینه

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
من عقدم و خونه ای که میخوایم بسازیم طبقه بالا خونه مادرشوهرمه و این چیزارو که میبینم واقعا میترسم

مبارک باشه عزیزم.ولی اشتباه میکنی.هرچقدم مادرشوهرت خوب باشه اما اختیار نه خودتو نه زندگیتو نداری...پولشو میدادید یه زمین بعد یواش یواش درستش میکردی

ببین 

یه ماهی ارم و بیصدا باش

تو فازی که انگار دلخوری

ولی اصلا عکس العمل نشون نده

خیلی تلاش کن بی روح و بی عکس العمل و خونسرد باشی

بعد از یک ماه منتظر شو یه کاری که وظیفه تو نیست ازت بخوان

بعد محترمانه و مقتدر مرزهاتو بگو

بگو من نه کلفت شمام نه وظیفمه کاری براتون انجام بدم

و کلید و هر چیزی که لازمه مختصر و مقتدر بگو

آخرشم بگو نکنه مهریه هم وظیفه منه بدم پسرتون؟؟

میفهمن باید خفه بشن

اگه مرز و حد نداشته باشی 

سوارت میشن تا ابد

اسی زنگ زد که برگردی خونت

اصلا از مادرشوهر و خواهرشوهرحرفی نزن که گارد بگیره

انتظاراتی که ازش داری بگو

دوس دارم ازبیرون میای حال منو بپرسی،زمان بیشتری بامن بگذرونی،حمایتم کنی و...

اگه اسم خانوادشون بیاری فاتحه زندگیت خونده ست

اونو کم کم باصبر و حوصله میشه درست کرد

عزیزان هنوزهم هستن زنهایی که مثل عهدبوق زندگی میکنن وچاره ای هم ندارن اتفاقا در روستا هم نیستن ودرشهرهای بزرگ هستن مثل من که بیست ساله کل زندگیم یه اتاق توی خانه مادرشوهرم هست با دوبچه بزرگ دریک اتاق میخابیم. همیشه اتاقم رادید میزنن دستشویی وحمام رفتنم.... همه چیزم رامیبینن وقضاوت میکن. شوهرم اعتیادداشت وبراهمین ماهمیشه فقط نون بخورنمیرداشتیم الان چندساله ترکه ومیره شرکت کار. ولی حقوقش فقط کفاف خرج خانه. ارزودارم یه خونه اجاره کنم. دیگه خسته شدم هیچ پشتوانه مادی، ومعنوی ندارم😔😔

یعنی تو یه خونه هستین؟؟!!!من فکر کردم تو یه ساختموتید هر کدوم واحد جدا دارید،وای مگه عهد بوقه که این ...

وقتی دختر ۱۵،۱۶ ساله و پسر ۲۲،۲۳ ساله ازدواج میکنن، بدون استقلال مالی و قبل از رسیدن به بلوغ فکری و ثبات شخصیتی، مثل عهد بوق، پس باید محل زندگیشون هم اینطوری با هم باشه مثل عهد بوق!

واقعا همچین مادرایی که نمی‌گه پسر تو دیگه ازدواج کردی باید زنت اولویت باشه تازه کیف می‌کنه زن گرفته کلفتی کنه براش پسرم برا اینکه مادره ناراحت نشه نمیتونه تعادل رعایت کنه