اگر راه دستت باشه و بیکار باشی قابلمه فرقی با پلو پز نداره اما اگر ناوارد باشی و یا بخوای بری بیرون بیای غذات حاص. باشه یا مینرسی یادت بره زیر گازو خاموش کنی و از این حرفا همون بهتر که پلوپز استفاده کنی
برا کسی که وقت داره حالش خوبه قابلمه عالیه من چون فعلا دوقلو باردارم استراحتم از طرفی هم به پسر سه ساله دارم بدون کمکی برام راحت تره اینجوری شوهرم گاهی میتونه داخلش برنج و باره بره سرکار کمکی داده باشه بهم
دم کشیدم ماکارونی چه کوفتیهنرینید توی ماکارونی کی ماکارونی رو دم میکنه اخه مگه برنجه
چه قدر بی تربیتی
نود درصد دم میکنن شعور داشته باش
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️
اس جون چقدر بداخلاقیمنم تا عنوان رو دیدم یاد اون افتادم خوب تو نی نی سایت معروف بودولی در مورد سوالت ...
آخه آدم باید یکم در نظر بگیره بعضی موقعیتها و بعد حرفی و بزنه من نوشتم اول تاپیک دیشب تا صبح نخوابیدم پس این یعنی اصلا حوصله ندارم مخصوصا که پسرم مریضه و خودم باردار و خسته پس این یعنی حوصله ی شوخیای بقیه رو ندارم