2777
2789
عنوان

بنظرتون خودم باپدرشوهرم صحبت بکنم راجب دادن حق وسهم شوهرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 47 پست
راضی نمیشه بگه واگه نگه من واقعن دیگه صبرم تاته رسیده شوهرم 40سالش پس کی دیگه میخوادحقشوبگیره بادرام ...

با دیدن عنوانت بدون توضیحی که دادی میگم اصلا نباید شما بگی چون اصلا درست نیست خودتو کوچیک وسبک نکن  باید خود شوهرت بگه نه شما

بیحیال شو بزار خود شوهرت مطرح کنه

شده ماشین رو بفروش ولی اینو نگو

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بنظرم راجب اموال ادم زنده شما نمیتونید نظر بدید حرف بی منطق میگید اگه قرار ب گفتن باشه همسرت صبت کنه اکه ن شما دخالت نکن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین دارن چندتاتوخونشون ولی مایه شهردیگه هستیم بایدباماشین خودمون بره دنبالشون بعدباماشینشون ببرتشو ...

منطقی نیستی اصلا 

برادر شوهرهای خاهرم همشون با پدرشون شریکی کشاورزی میکنن با اینکه هر سه سر کار دولتی هستن 

ولی ما اونا اصن نمیرن با اینکه اوضاعشون از اونا بدتره ولی اگ کم بیاریم هم گردن کسی ک داره نمیندازن

راجع به دکتر بردن خب نبرید مگه مجبورش کردن ؟.راجع به پول دادن وقتی شعورش نمیرسه به همه یکسان بده کار ...

چه دلیلی اخه مگه بقیه عروسهاخیلی محبوبن اصلن من برام مهم نیست راجبم چی فکرمیکنن

منطقی نیستی اصلا برادر شوهرهای خاهرم همشون با پدرشون شریکی کشاورزی میکنن با اینکه هر سه سر کار دولتی ...

اره اونهاهم شغلشون کشاورزی وپولداره منم نمیزارم این سری به خیربگذره

برام اهمیتی نداره شوهرم میدونه خانواده اش حقشوخوردن وخودشم میگه خودت بگوبهشون

گفتن فایده نداره 

خب بگید 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بگیدازدلتون بیفته باهمسرت همراه بگید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

والا درکت نمیکنم خب طلاهات و میخای برو پس بگیر چرا فشار میاری رو شوهرت

ک ازسکوتش سواستفاده نکن ازاینکه اینقدردرخدمتشون نباشه ویکاری بکنه مگه حق دادنیه گرفتنیه

چه دلیلی اخه مگه بقیه عروسهاخیلی محبوبن اصلن من برام مهم نیست راجبم چی فکرمیکنن

عزیزم نمیگم برای ما مهمه ، میگم برای اونا مهمه وقتی دوست ندارن ممکنه دلشون نیاد کمک کنن

ک ازسکوتش سواستفاده نکن ازاینکه اینقدردرخدمتشون نباشه ویکاری بکنه مگه حق دادنیه گرفتنیه

من یادمه شما گفته بودین قبلا برای خرید خونه خاهرتون  طلا فروختین  شوهرتون خوبه بیاد ب خاهر شما گیر بده؟

تا شوهرت چیزی نگفته چیزی نگو خودت و سبک میکنی

من یادمه شما گفته بودین قبلا برای خرید خونه خاهرتون طلا فروختین شوهرتون خوبه بیاد ب خاهر شما گیر ب ...

خواهرم بنده خداکمترازیکماه داره پس میده وبیشترم میزاره چی بگه شوهرم 

عزیزم شما طلا فروختی خودتون ماشین خریدین شوهرت خودش میخواد که از ماشین اینجا استفاده کنه،اختیار مال خودشون دارن نمیشه که بگی چرا نداده اگرم میخواین بگید شوهرت باید بگه نه شما کار درستی نیست اینجوری از چشم میوفتی