the_stormy_ مدیر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3910 عنوان این غیبت کردن حساب میشه یا گناهه | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 33 پست ینفرو شما نشناسید بیام راجع بهش بگم غیبت میشه؟اخه دلم خیلی پره از ینفر واس درد و دل و راه چاره میخوام با یکی ک نمیشناستش صحبت کنم جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم 1404/08/10 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3910 به خدا و مامانم میگم منم همینطورولی مامانم میشناسه طرفودلم نمیخواد دیدگاهش عوض بشه نسبت بهش جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 1304 منم الان گفتم راجع ب کسی ک نمیشناسیدشن برم پیش اشناها ابروشو ببرمکاراش اذیتم میکنه دنبال چاره ام دنبال چاره ای و میخوای مشورت بگیری میتونی بگی به ماها که نمیشناسیم عزیزم
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3910 به من بگو من که نمیشناسم چشم جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
سفیدبرفیk عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 7085 شمام همه درداتونو ب خدامیگید؟؟؟؟ عزیزم بعضیا خودشون کاری میکنن که مامجبور میشیم بگیم.ببین برای منم سواله این که میگن غیبت نکنید ولی خب ادمگاهی اوقات داره فقط ی چیزیو توضیح میده غسبت نیس
آبانیییییییییییی عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 2836 خیییلی کم تر از بقیهاگه هم بوده بلخره گذشته بودهچ اشکال داره امروز عاقل تر از گذشته رفتار کنم اشکال که ندارهبرام سوال پیش اومدمتن تاپیکو رو خوندم فکر کردم کلا تاحالا غیبت نکردی برام عجیب بود یکم واسه همین پرسیدم😂 همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 64763 جلو جم گفت نه نمیرم؟ این پست فکر کنم برای تاپیک شوهرش نرفت سس بخره هست 😅 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3910 ما نشناسیم و قرار هم نباشه بشناسیم غیبت نیست ولی از نظر اخلاقی درست نیست اخلاقی، رفتار اون صد درجه اشتباه ترهاگ پیش غریبه بگمم ک صدسال نمیشناستشمهم حال خودمه ک یکم سبک بشم و شایدم چاره پیدا کنمفقط غیبت نبودنش مهم بود برام جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
دخترکویرم عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5253 این پست فکر کنم برای تاپیک شوهرش نرفت سس بخره هست 😅 اره برای همون تاپیک نمیدونم چرا اینجافرستادم خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 1304 اخلاقی، رفتار اون صد درجه اشتباه ترهاگ پیش غریبه بگمم ک صدسال نمیشناستشمهم حال خودمه ک یکم سبک بشم ... غیبت نیست بسرطیکه ما در اینده نشناسیمش. مثلا یوقت عکسشو نبینیم.
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3910 عزیزم بعضیا خودشون کاری میکنن که مامجبور میشیم بگیم.ببین برای منم سواله این که میگن غیبت نکنید ولی خ ... دقیقامن اگ میخواستم ابروشو ببرم خب پیش کسی ک میشناختش میگفتم ولی هدفم اسیب زدن بهش ک نیس فقط ازدستش خستمه دوس دارم پیش یکی ک نمیشناسش خالی کنم خودمو جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 64763 اره برای همون تاپیک نمیدونم چرا اینجافرستادم حدس زدم برای اون باشه حتما دستت خورد اومدی تو ابن تاپیک متوجه نشدی 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
سفیدبرفیk عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 7085 چشم مثلا ی نفر به من بدی کرده من باهاش قطع رابطه ام خب یکی دیگه میپرسه چرا مجبورم توضیح بدم دلیلشو دیگه لال که نمیتونم بشم😂
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3910 غیبت نیست بسرطیکه ما در اینده نشناسیمش. مثلا یوقت عکسشو نبینیم. نبابا صدسال نخواهی شناختحالا شاید تاپیک بعدی راجع بهش گفتم جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
the_stormy_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 3910 مثلا ی نفر به من بدی کرده من باهاش قطع رابطه ام خب یکی دیگه میپرسه چرا مجبورم توضیح بدم دلیلشو دیگه ... بنظرم منطقیه جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 1304 مثلا ی نفر به من بدی کرده من باهاش قطع رابطه ام خب یکی دیگه میپرسه چرا مجبورم توضیح بدم دلیلشو دیگه ... میتونید بگید به دلایل مختلف. یا اخلاقمون به هم نخورد.