2777
2789
عنوان

شوهرهمیشه خسته ک پیش مهمونا آبرومو برد🗡️

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 99 پست

حالا که گذشته، فکرش نکن

از این به بعد یهویی هم که شد، حین کارات هر چی دیدی لازم میشه و خواستی تو نوت گوشی بنویس. سریع بگو اینا رو میخوایم.

بعد میتونی از افق کوروش نتی خرید کنی فوری میارن در خونه. هزینه زیادی هم نمیگیرن. اکثر شهرا هست.

مهربان باشیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بابا خیلی بخودت سخت میگیری غریبه ک نبودن خانواده خودت بودن اوناهم سرزده اومدن حق میدن یچیزایی ...

باورت نمیشه حتی ب شوهرم چیزی نگفتم چون خسته میشه حق داره ولی انتظارشو نداشتم نره🤣

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اول مقصر شما بود سهل انگاری کردی همه رو با هم نگفتی و بعد مهمونا ک انقد دقیقه نود خبر میدن برا مهمون ...

من گیج میزدم ظرف کثیف خونه نامرتب 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ما قبل مهمان دعوت کردن همه چیز و آماده میکنیمتازه ایشون شوهرش بهش گفته هرچی نیازهبگو بخرم یادش رفته ...

مهمونام یهویی بودن بخدا وگرنه منم قبلش اماده میکنم 

چقدر اینجا همه طرف همسر رو گرفتنحالا بری داخل خونه اشون تو شرایط این خانم باشن ، حداقل ته دلشون یه ن ...

دیگه الان بیایم آتیش اسی رو تند کنیم فایده نداره. مهمون اومده و رفته.

معلومه همه ناراحت میشن، مهمون اونم خانواده خودت نتونی خوب پذیرایی کنی. اما مهمون سرزده معمولا درک میکنه همه چی کامل نباشه.

مهربان باشیم   
مهمون یهویی.پس بوده. و. توقع زیاد نباید اصلا داشته باشن ازمهمون یهویی متنفرم

من ب هر شکل باشه مهمون دوس دارم اگه همچین نباشه نمیان اخلاق مارو میدونن خیلی راحت و تارفیم باهم ولی فک کن ازصب خونه نبودم ظرف نشسته خونه نامرتب 

کم سنی درسته

ن والا 33سالم ولی هیچوقت مهمون ب این تعداد نداشتم 

دیگه الان بیایم آتیش اسی رو تند کنیم فایده نداره. مهمون اومده و رفته.معلومه همه ناراحت میشن، مهمون ا ...

آتیشش تند نمیشه ( بعضی خانمها کلا این خانم رو مقصر دونستن) 

ولی میتونه به همسرش بگه که عزیزم بعضی شرایط دست خود آدم نیست و یهویی پیش میاد و من از شما توقع همکاری بیشتری دارم 

همسرت خسته و کوفته از سر کار رسیده و با مهمون ناخونده روبرو شده. از شما هم سوال کرده که چیزی لازم دا ...

یادم رفت سس و بهش بگم چون استرسی بودم خودشم فهمید ولی در نهایت مهمونی خوبی شد بدون سس باورم نمیشه شوهرم واقعا نرفت

عزیزم یه پیشنهاد برات دارم من از اول عروسیم همه جا گفتم سرزده هرکی بیاد درو باز نمیکنم حتی به مادرم ...

شاید باورت نشه تاحالا یهویی جایی نرفتم ولی خیلی پیش میاد یهویی بیان خونم دلیلشم شوهرمه بسیار گشاده رو و مهمون دوسته دیشب خیییلی خسته بود همین ک مهمون رفت دیدم خرو پفش زده بالا

دوستداری بهت حق بدیم پرت کنیم بری اوار بشی سرشوهرت؟

ن بابا من حتی ویزی ب شوهرم نگفتم اخه ولی ته قلبم حس میکنم زشت شد 

دیگه مقصر خودت بودی نگفتی با نوشابه سس و ماستم بگیره " میتونستی روغن زیتون و لیمو ترش بزاری سر میز ...

هیچکدومو ندارم 

آره پست هات و خوندم عزیزمولی خب بعدش که شوهرت اومدگفت چی کم داریم یادت رفت بگیحالا هم سخت نگیر گذشت

انقد استرس غذا داشتم هیچی یادم نبود اخه گازمو اوردم تراس ک شیشه نداره باد بود نمی‌داشت شعله بخوره زیر قابلمه در زود پز باز کردم دیدم گوشت بعد یک و ساعت نپخته دیوونه شدم خودمو چنگ میزدم