2777
2789
عنوان

شوهرهمیشه خسته ک پیش مهمونا آبرومو برد🗡️

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 99 پست
چقدر اینجا همه طرف همسر رو گرفتنحالا بری داخل خونه اشون تو شرایط این خانم باشن ، حداقل ته دلشون یه ن ...

چی بگم خیلیاشون درست میگن ولی منم واقعا گیج بودم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

حالا که گذشته، فکرش نکناز این به بعد یهویی هم که شد، حین کارات هر چی دیدی لازم میشه و خواستی تو نوت ...

در لحظه هیچکدوم اینا ب ذهنم نرسید متاسفانه 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب هر شکل باشه مهمون دوس دارم اگه همچین نباشه نمیان اخلاق مارو میدونن خیلی راحت و تارفیم باهم ولی ...

من  ن یهویی جایی میرم ن دوست دارم مهمون یهویی ،،،واقعااا خط قرمزمه جفتش 

ولی همینکه روتون گشاده بوده و نگهشون داشتید تواون شرایط.   میهمان کمبودی مثل سس رو احساس نمیکنه  و اصلا زشت نمیدونه فدای سرتون

من ن یهویی جایی میرم ن دوست دارم مهمون یهویی ،،،واقعااا خط قرمزمه جفتش ولی همینکه روتون گشاده بوده ...

یهویی رفتن اونم روز جمعه یکم آزاردهنده ست مامانم و حدس میزدم میان اما باهاشون راحتم ولی داییم اینا ساعت 7 زنگ زدم و من ها ج و واج

یهویی رفتن اونم روز جمعه یکم آزاردهنده ست مامانم و حدس میزدم میان اما باهاشون راحتم ولی داییم اینا س ...

اصلا ناراحت نباش. من بعنوان مهمانی ک حتی. از روزها قبل هم اطلاع داده باشم ناراحت نمیشم‌پیش میاد دیگه.روی باز برام‌مهم تره. ،،، مهمون یهویی ک دیگه. فرق میکنه عزیزم بنظرم ک اونا اصلا بهش فکر هم نمیکنن

خودت  و ناراحتشش نکن

اصلا ناراحت نباش. من بعنوان مهمانی ک حتی. از روزها قبل هم اطلاع داده باشم ناراحت نمیشم‌پیش میاد دیگه ...

دیگه گذشت و ناراحتی ارزش نداره ولی از شوهرم هنگم این رفتار ازش بعید بود

ابلیمو و آبغوره میذاشتی خیلیم خوشمزه اس بریزی رو سالاد .من مامانم کبدش چربه سالاد کاهو که درست میکنیم ابغوره براش میریزیم و نمک 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

راستی تو جمع به شوهرت گفتی برو؟من هیچوقت اینکارو نمیکنم چون تو خلوت اگه بگه نمیرم کسی متوجه نمیشه و حداقل ابرو داری میشه بعد اینکه تو خلوت میتونی اصرارش کنی که حالااین یه دفعه رو برو زشت میشه و ازاین حرفا

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
ابلیمو و آبغوره میذاشتی خیلیم خوشمزه اس بریزی رو سالاد .من مامانم کبدش چربه سالاد کاهو که درست میکنی ...

باورت میشه اینارو هم ندارم چون شوهرم لیمو و آبلیمو نمیخوره کلا نمیخریم

راستی تو جمع به شوهرت گفتی برو؟من هیچوقت اینکارو نمیکنم چون تو خلوت اگه بگه نمیرم کسی متوجه نمیشه و ...

ن تو جمع نگفتم اروم در گوشش گفتم هرچند وقتی سالاد میاری سس نیس یعنی چی ؟؟ ضایس

ن تو جمع نگفتم اروم در گوشش گفتم هرچند وقتی سالاد میاری سس نیس یعنی چی ؟؟ ضایس

اصرارش میکردی خب ،

اشکال نداره دیگه پیش میاد گاهی بهش فکر نکن دیگه 

اصرارش میکردی خب ،اشکال نداره دیگه پیش میاد گاهی بهش فکر نکن دیگه

اصرار نمیکنم هیچوقت مرد باید وظیفه شناس باشه حالا خدایی شوهرم من عالیه ولی دیشب خسته بود بعد بدرقه مهمونا دیدم صدا خرو پفش زد بالا

همسر منم خوشش نمیاد وسط مهمونی پاشه بره خرید اینحور وقتا از اسنپ مارکت سفارش میدم میارن

من اصلا ب ذهنم نرسید بخدا