2777
2789
عنوان

شوهرهمیشه خسته ک پیش مهمونا آبرومو برد🗡️

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 99 پست
انقد استرس غذامو داشتم هیچی ب ذهنم نمیرسید وایسادم اشپزخونه موهامو چنگ میزدم

کم سنی درسته

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

چی بگم اخه یک بار رفته کاشکی همون موقع یادت می یومد که سس دارید یا نه میخرید هی جدا بره برای هر وسیل ...

گیج میزدم یهویی اومدن خونه کثیف ظرف نشسته استرس غذا 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن همیشه خوابه

شوهر من دوشغلس همیشه سرکاره

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اینایی که الان طرف شوهرت رو گرفتن اگه جای شما بودن شوهراشون رو پاره پوره میکردنبه نظرم کاملا حق داشت ...

مرسی ک درکم کردی واقعا هیشکی بهم حق نداد

همسرت خسته و کوفته از سر کار رسیده و با مهمون ناخونده روبرو شده. از شما هم سوال کرده که چیزی لازم داری یا نه و رفته براتون خرید کرده. دیگه چکار باید می کرد؟!!

ضمن اینکه الان دیگه تقریبا اغلب سوپری ها پیک دارن می تونستید ازشون بخواهید که براتون بیارن

و در نهایت هم خیلی موضوع مهمی نبوده

مهمون یهویی بود میدونی تمرکز نداشتم ازصب خونه نبودم ظرف کثیف خونه نامرتب

عزیزم یه پیشنهاد برات دارم من از اول عروسیم همه جا گفتم سرزده هرکی بیاد درو باز نمیکنم حتی به مادرم گفتم، گفتم با من حداقل از یه‌روز قبل هماهنگ کنید، الان ده ساله یه مهمان سرزده نداشتم مامانم که فقط با دعوت میاد، برای نشستن هم چند ساعت قبلش میگه، شماهم بگو بین حرفات،به اینکه انقدر حرص خوردی نمیارزه 

عیب نداره بابا پیش میاد

همه گفتن سس ضرر داره ،

همه گفتن سس ضرر داره ،

خخخخ چ فهمیده بودن 🤣

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

مرسی ک درکم کردی واقعا هیشکی بهم حق نداد

دوستداری بهت حق بدیم پرت کنیم بری اوار بشی سرشوهرت؟

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

سخت نگیرمنم همیشه سخت میگرفتم بیخیال چیزی نشدهمهمون یهویی گلایه نداره

دیگه حتی دلم نیومد ب شوهرم چیزی بگم میدونم خسته میشه ولی کاش سس میگرفت همه مهمونا گفتن ولش سس ضرر داره

قبل مهمان دعوت کردنلیست چیزایی که نیاز داشتی و میداری به شوهرتمقصری والا موقع شامم خواستی بفرستیش مغ ...

عزیزدلم مهمون یهویی بودن

دیگه گذشت اونا هم غریبه نبودن بیخیال سر زده هم بود درک میکنن

اره کسی چیزی نگفت ب خنده و عالی گذشت ولی کل شب ناراحت خوابیدم

خب پس خودتون نصفه ماجرا رو تعریف میکنینما ک تو خونتون نبودیم کهالبته بازم نظرم عوض نمیشه، بازم منم ب ...

مرسی 🤣🤣😘😘