2777
2789

‌بستگی به رسم و رسوم شهرتون داره مثلا تو شهر ما دختر فقط وسایل کوچک اشپزهونه میخره باقی وسایل با پسره 

نهایت دختر یک تیکه بزرگ مثل گاز یا یک تخته فرش میگیره اما گرفتن خونه یخچال تی وی سرویس چوب  و… با پسر هستش اما شنیدم تو شهر های دیگه کل جعیزیه با دختره پسر هم خونه میگیره 

باید به شهر و خانوادت نگاه کنی

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
باید به رسم و رسومات خانواده و شهرتون نگاه کنی اینجا هرکسی یه رسمی داره

ارع،درسته

مال،ما،ک کلن جهیزه با پسره 

ولی  این،میگه ک کلان،با دختره جهیزه واسه همین سواله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب رسمتون داره جنوب بندرعباس ما هستیم با پسر بقیه جاها از جمله استان فارس کلا ب جز سرویس خواب ب ...

خوب درسته

اون طرف،ک میخواد بیاد خواستگاری و میگه جهیزه بادختره و ما این رسمو نداریم

رسم هر شهری متفاوته ، از بزرگ‌ترات‌ بپرس اگر تا بحال جهیزیه خریدن اطرافیان رو ندیدی .

ارع

ولیی نمیتونم تاوقتی خواستگاری قطعی نشده،بگم اخه

هیچکس ندارم ک ازش بپرسم

بعد گفتم،بیام اینجا بگم

اکثر شهرای ایران با دختر و خب اینکه چه جیزایی هم پسر بخره بستگی به شهر و رسم خودتون داره مثلا طرف ما ...

من همش پدر شوهرم خرید بابام گفت ندارم داشت بخره ها زیادش ولی نخرید الان طعنه می‌شنوم 

جهاز کاملا با دختره داماد فقط تلویزیون و یک لوستر و یک فرش و یک دست لحاف تشک و یک سرویس چینی میاره .. عقد با دختر فقط کیک عقد با داماد عروسی با پسر خونه و ماشین با پسر سیسمونی با دختر 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

معمولا با دختره ولی واقعا اجبار نیست 

سمت ما معمولا ۴ تیکه با پسره بقیه با دختر 

بهتره موقع خرید جهیزیه فاکتور هم حتما بگیرید که خدای نکرده اگه شرایطی پیش اومده که بخواید جهازتون رو پس بگیرید مدرک داشته باشید

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.