2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم پروفسور نمیخوان ولی شما از سه سالگی میتونستی یادش بدی . کم کاری خودت بوده . اسباب بازی هست کتابای رنگ امیزی هست .کارتون هست  حتی میگن مثلث مربع اینا نگی هم قبوله . سه گوش چهار گوش گردی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

دیگه کمکم یادش بده. بیشتر بچه ها بلدن .اینقدر کارتن های آموزشی دیدن و از بزرگترها شنیدن که یاد گرفتن. آموزش ها خیلی جلوتر اومده .تو دبستان الان علوم چهارم مطالبی ک ما اول راهنمایی میخوندیم گذاشتن دیگه حجم مطالب زیاده باید زودرتر یادبگیرن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

پرفسور چیه دیگه اشکال هندسی رو قرار نیست بشینی روی کاغذ و تخته یادش بدی که از همون سه سالگی میشه راحت به بچه یاد داد 

می‌خوای ببریش پارک موزاییک ها رو نشونش بده بهش بگو این مستطیله بعد شروع کنین دو تایی مستطیل ها رو پیدا کنین تابلو ها شیشه ها کتاب ها 

دایره میخوای بگی سرسره های تونلی رو نشونش بده ، چراغ راهنمایی ، چرخ ها لاستیک ها ، بشقاب و... 

بیضی ها طرح روی دروازه های خونه ها قاشق و.... 

یه جوری میگی پروفسور انگار مثلا قراره بهش برنامه نویسی یاد بدی یه مثلث و دایره مربع و لوزی و ... که این حرفا رو نداره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

میشه بگین کجا بردینش چجور ثبت نام کردین پسر من متولد زمستون ۹۸ کی باید ثبت نام کنم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خب راست میگن .دیگه ی دایره ومربع ویه مثلث .که کاری نداره البته برا بچه ها اسمش فرق داره .دایره میشه گردی .مربع و مسطیل میشه چهارگوش.مثلث هم میشه سه گوش

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

منظورت دایره و سه گوش و چهار گوش و ...ست؟ یادش بده دیگه مگه چقدر سخته

پسر من سه گوش و چهار گوش نمیگه مستطیل مربع میگه مربی پیش دبستانش میگه نباید اینجور یاد میدادی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه