2777
2789
عنوان

گربه ام داره میمیره 😢 تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 25 پست
چند وقتش بود ؟

نمی‌دونم بخدا یه ذره بود تو خیابون می‌گشت 

منم میرفتم آزمون میدادم چند بار دیده بودمش 

دیگه برداشتم آوردمش گذاشتم تو پارکینگ 

خطرناک ترین مردم کسی است که فهمش کم ؛ و اعتقاداتش بسیار است .. آنتوان چخوف ؛🌱🫴🏼

نمی‌دونم بخدا یه ذره بود تو خیابون می‌گشت منم میرفتم آزمون میدادم چند بار دیده بودمش دیگه برداشتم آو ...

احتمالا به خاطر همون ماست مرده .گربه زیر دوماه نباید بهش ماست و شیر گاوی داد ..معده شون تحمل نمیکنه و میمیرن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا به خاطر همون ماست مرده .گربه زیر دوماه نباید بهش ماست و شیر گاوی داد ..معده شون تحمل نمیکنه ...

ای وای💔🤦🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

ای وای💔🤦🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

😭😭😭خودمم حس میکنم چون کم کاری کردم تموم کرد بخدا از صبح این فکر داره میخوره مغزم رو ولی از یه طرف ...

نه نه.  اصلا خودت رو سرزنش نکن.  مگه کامنت بالاتر من رو نخوندی.     یکی از گربه ها دومیه در واقع خیلی تلاش،کردیم  به خدا. دوبار دکتر و دارو زیاد و سرم و ......آخرش تموم کرد چقدر هم اونجا اذیتش،کردند

یکی دیگه. گربه اولی همون روند رو طی کرد بار اول نه. ولی بار دوم با سرم و.......خوب شد

همینکه بهش پناه دادی  غذا دادی تا وقت مرگش. کار بزرگی کردی. خدا خیرت بده. دیگه بیشتر از اون هم نتونستی. چه باید می کردی   

ای وای💔🤦🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

نه عزیزم. من دکتر بهم گفت شیر وماست بده. همون گربه اولیم که می گم خوب شد.  خورد  ولی گربه دومیم که مُرد.    متاسفانه هرکاری کردم نخورد.    اینهم مریض بوده به خاطر اون نیست

نه نه. اصلا خودت رو سرزنش نکن. مگه کامنت بالاتر من رو نخوندی. یکی از گربه ها دومیه در واقع خیل ...

خیلی ممنون عزیزم 

خیلی بهش وابسته شده بودم 💔

گربه من هفته پیش اینجوری شد دست و پاشو گرفتم به زور بهش مالت گربه دادم و از روی دل بغلش کردم تا بالا بیاره.اینا هر مدتی ی بار گلوله مو توی حلقشون گیر میکنه باید بالا بیارنش .الانم حالش خوبه و غذا میخوره

راحت شد

قرار بوده بمیره 

تلاش خودت کردی عذاب وجدان نداشته باش

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...