2777
2789
عنوان

شوهرم میگه گدایی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 83 پست
اسی وضع مالی تون چطوریه؟ شوهرت و خودت درآمدتون خوبه؟ یا در حدیه که این کمک ها واقعا لازمه براتون؟

نه الحمدالله اندازه خودمون داریم این کمک ها هم از دلسوزی و دست و دلبازی مادر و پدرمه همیشه هم تشکر میکنم و راضی نیستم ب لطفشون 

ولی شوهرم گند میزنه ب اعصابم با این حرفاش

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
منم همینطورم بابام هرررچی بخره برا منم میخره یه چندبار اوردم اینجوری گفت تازه عیب هم خودش و خانوادش ...

حالا شوهر من برعکس هر چی خونه بابام بدن ،مقداری میداد خونه باباش ،چند بار دعوامون شد گفتم خونه بابات هیچی به ما نمیدن ولی به داداشت میدن ، بعد تو چیزی که خونه بابام دادن میدی بهشون ؟؟بهم گفت گدایی ، منم گفتم کوفت خانوادت من راضی نیستم بدی بهشون ، الان دیگه نمیده 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهه محضه! چرا یادش میدید شوهرش رو از چشم خونوادش بیندازه؟

من یادش میدم؟

خیلی زود خود خانوادش به شعور پایین این آقا پی میبرن فقط تا اون موقع سیر به یه همچین بی لیاقتی سرویس دادن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

نیار چند وقت یا نده بخوره بگو چون تو دوست نداری مال گدایی بخوری فقط خودم میخورم

بخدا خودش بیشتر از همه میخوره

بگو گدایی که نیست لطف و بخشندگی خانوادمه که خوب برای شما تعریف نشده است

ولی من راضی به ناراحتیه تو نیستم اما دست پدر و مادرمم نمیتونم رد کنم،همونجا چند تا پلاستیک از مغازه بگیر میوه ها رو چند تا نایلون کن بده به بچه های سر چهارراه

به خدا اگه دفعه بعد حرف بزنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بگو پدر و مادرم رحمت هستن 

خداااا کنه همیشههه باشن در رحمتشون برام باز باشههههه

عزیزم شوهر منم ناراحت میشه میگه مردم فک میکنن من تو خونه خودم چیزی ندارم پدر زن باید بهم‌کمک کنه

منم گفتم میریم خونه مادرت وسیله میده یعنی ما بدبخت هستیم 

بخدا از صدقه سری و کمک های پدر مادرم ب اینجا رسیده ولی نمک نشناسه پدرمادرم حاضرن خودشون نخورن نپوشن ...

یه کاریم کن بفهمه اونا میخواستن بدن تو نیاوردی مثلا جلو روش قبول نکن

خودش درست میشه

I will always love you❤️💖💗

من یادش میدم؟خیلی زود خود خانوادش به شعور پایین این آقا پی میبرن فقط تا اون موقع سیر به یه همچین بی ...

پی پردن خیلی وقته ولی باز دلشون برا من میسوزه

منم همینطورم بابام هرررچی بخره برا منم میخره یه چندبار اوردم اینجوری گفت تازه عیب هم خودش و خانوادش ...

آفرین بهت خیلی خوشم میاد یه خانم از حقش دفاع می‌کنه بجای گریه کردن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
یه کاریم کن بفهمه اونا میخواستن بدن تو نیاوردی مثلا جلو روش قبول نکنخودش درست میشه

اخه مادرم ناراحت میشه😭

بخدا از صدقه سری و کمک های پدر مادرم ب اینجا رسیده ولی نمک نشناسه پدرمادرم حاضرن خودشون نخورن نپوشن ...

عزیزم شما خودتم خیلی رو دادی بهش من اگه مامانم دوتا نون بهمون بده همسرم تشکر میکنه با اینکه ابدا احتیاجی نداریم و تو خونمون همیشه بهترین خوراکیا هست ولی اون ادب خودشو میرسونه نباید میذاشتی خوش خوشانش بشه و بی منتم بکنه باید اگه می آوردی به جاش از جیبش برای خانوادت جبران میکردی این که قدردان نیست بذار خیری هم بهش نرسه

من یادش میدم؟خیلی زود خود خانوادش به شعور پایین این آقا پی میبرن فقط تا اون موقع سیر به یه همچین بی ...

ببین اینطور حرفا رو بهتره منتقل نکنه! مگه اینکه ۱۰۰٪ توی مراحل طلاق باشن! وگرنه فقط کدورت پیش میاد چون خونواده ها هرگز یادشون نمیره!!!! هرگز!

پی پردن خیلی وقته ولی باز دلشون برا من میسوزه

شما نزار 

ما یکی از دامادامون این مدلیه

الان خانوادم متوجه شدن چقدر اشتباه کردن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

حالا شوهر من برعکس هر چی خونه بابام بدن ،مقداری میداد خونه باباش ،چند بار دعوامون شد گفتم خونه بابات ...

از بس دادن این پررو شده

اخه مادرم ناراحت میشه😭

اگه جنبه شو داره بهش بگو واسه چی قبول نمی کنی

حتی تبانی کنید جلو روی شوهرت این فیلمو بازی کنید

مادرت بهت اصرار کنه تو هم قبول نکن، بعد بده دست شوهرت به اون اصرار کنه ببین قبول میکنه یا نه😏

I will always love you❤️💖💗