2777
2789
عنوان

شوهرم میگه گدایی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 82 پست
عزیزم سعی کن اصلا به توهین نکشوتی. اون بندگان خدا برای آرامش زندگی و رفاه ات قدم بر میدارن. اگر بد ...

نه من که دقیقا میدونم میخاد کارشون رو بی ارزش نشون بده وگرنه خودش همیشه ب چشمم که چی اوردم چی دادن 

فقط میهادمنو حرص بده و محبت اونو رو بی ارزش جلوه بده

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من که دقیقا میدونم میخاد کارشون رو بی ارزش نشون بده وگرنه خودش همیشه ب چشمم که چی اوردم چی دادن ف ...

پس حتما ایندفعه وسیله رو ببخش به کس دیگه و بهش بگو چون اونجوری گفتی به دلم نبود استفاده کنم.  جلو رفتلرش رو بگیر ولی راه حلهای دیگران رو پیشنهاد نمیکنم که مثلا پای پدر و مادزش رو وسط بکشی یا به پذر و مادر خودت بگی که دامادتون قدر نمیدونه...  کلا بدون جنگ و با عمل حل کن.  شما پست گذاشتی و پرسیدی که چی بهش بگم،  به نظر من با حرف زدن و متلک گفتن حل نکن. وسیله رو بده یکی دیگه.  و  اینبار هم که مادرت خواست وسیله بده بگو اصلا فریزر و یخچالم یک ذره هم جا نیست و نگیر. یه جور که اونها متوجه اصل موضوع نشن. 

کلا گلم چند بار که نیاری و مستقیم هم بگی به خاطر حرف تو دلم نمیاد وسیله بیارم،  دهنش بسته میشه.  اضلا مستقیم بهش بگو وقتی همچین جمله ای میگی از نظر من داری کار پدر و مادرم رو بی ارزش میکنی.  حرفهاتون رو صاف بگید.  چرا متلک،  چرا اسم پدر و مادرش،  چرا راه های انحرافی؟؟!!  

من به شخصه مسیر مستقبم رو ترحیج میدم.  حالا بازم شما صلاح خود دانید. 

من دستم چیزی ندارم ببرم بهشون ببرم هم عمرا اونا قبول نمیکنن میگن از زندگی تو به ما چیزی نمیرسه دخترم

گلم شمامثلایه پیرهن یاکاپشن وپالتوبرابابات بخری پس نمیدن یالباس برامامان یاخوراکی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چطوری دختر 🫠❤️

با عرض معذرت یکی بزن تو دماغ شوهرت بگو جای دستت درد نکنه اس

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️