2777
2789
عنوان

شوهرم میگه گدایی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 82 پست

اگر دوست نداره شما نگیر.  هم میگیره هم منت میگذاره.  عجیبه!  بهشون بگو ( اگر مایل نیستی اینبار که مادرم وسیله میده خودت بگو که خونه همه چی هست و نیاز نداریم.  ) 

فاز بعضی آدها عجیبه!!! 

حالا خودش میتونه یه شقه گوسفند بگیره؟  بدون اینکه بهش فشار بیاد؟ اگر میتونه که به نظرم از خانواده نگیر. بازم خودت میدونی عزیز... 

ولی در کل هر چی تو زندکی مشترک به آدم فشار میاره،  آدم باید رک و مستقیم بگه.  البته بدون توهین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا بگو میدن که دخترشون از گرسنگی نمیره آخه خوب میدونن دومادشون چند مرده حلاجه

ن بابا بد میشه

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
حالیش نمیشه با شوخی این جوری میگه میره حرص منو درمیاره

با خنده بگو چیکار کنم تو که نمیری از بابات گدایی کنی گدایی هم کنی چیزی بهت نمیدن مجبورم من از پدر و مادر دست و دلبازن گدایی کنم شکمممون سیر بشه

بعدم بلند بخند

منم همینطورم بابام هرررچی بخره برا منم میخره یه چندبار اوردم اینجوری گفت تازه عیب هم خودش و خانوادش میزاشتن روش

مثلا هندونه بابام میگرفت میاوردم خونه مادرش میگفت وااای این گندیده! یا گوجه میاوردم داداشش میگفت اینا سرطانیه بده! یا خواهرش میگفت واای این پیازا تند هست من پیاز میخرم خوبه چشم و نمیسوزونه 

یه سری گفتم اینا رو بابام برا من میده نه برا تو وخانوادت که عیب میزارید روش و تا اخرش هم میخورید اگه گدایی هست بهت برمیخوره نخور

از اون ب بعد نمیخوره به ندررررت اونم اگر بهش تعارف کنم اگر نکنم نمیخوره

ولش کن گوش نده ، بگو شعور نداری اونا از رو محبت بهم این چیزا میدن خونه پدرمه ؟بگو تو چرا بهت فشار میاد ؟بگو عوض تشکر و قدردانی هست ؟؟

بعدشم میدونه حرص میخوری اینطور میگه ، بگو آره گدام به تو چه اصلا 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
نیار نیار نیاربه داماد بی جنبه رو بدی همین میشهدندش نرم خودش بخره

بخدا از صدقه سری و کمک های پدر مادرم ب اینجا رسیده ولی نمک نشناسه 

پدرمادرم حاضرن خودشون نخورن نپوشن ب من و برادرم بدن ولی این ارزششو نداره 

نیارم و قبول نکنمم اونا ناراحت میشن

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻