2777
2789
عنوان

استرس شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 35 پست
نمیدونم چی بگم واقعا وای اگه شوهرت بده ووخیانت میکنه طلاق بگیر الان نگیری بعدا پشیمون میشی

بگیرم کجا برم🥲من عاشقش ام ولی من واسه اون زنش ام

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
اره

ایشلاه موفق باشی.

سعی کن درستو بخونی و به یه جایی برسی و وقتی دست کسی افتادی بتونی ادم مستقلی باشی و چشمت به جیب اون نباشه😉

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی پیام نور رشته های بدون کنکور بخون یا کنکور بدهیه رشته ای که بازار کار داشته باشه

آخه فقط تا نهم خوندم میشه؟

البته اگه بشه ام شوهرم نمیزاره که کاری کنم میگه من کار میکنم تو خرج کن...ولی شرایط من یه جوریه با مادرشوهرم یه جا زندگی میکنم تو همه چیزم دخالت میکنه همه چیز🥲

آخه فقط تا نهم خوندم میشه؟البته اگه بشه ام شوهرم نمیزاره که کاری کنم میگه من کار میکنم تو خرج کن...و ...

اره اتفاقا چند نفرو میشناسم تا مقطع راهنمایی خوندن و سالها بعد ادامه دادن دیپلم گرفتن حتی یکیشون الان دانشگاه داره میره ۳۳ سالشه

شما سنت کمتره خیلی فرصتها دارین از دستش ندین

اره اتفاقا چند نفرو میشناسم تا مقطع راهنمایی خوندن و سالها بعد ادامه دادن دیپلم گرفتن حتی یکیشون الا ...

من خودم دوست دارم خیلی کارا کنم اما شوهرم اجازه نمیده...حتی اجازه نداد برم تزریقات یاد بگیرم...از هرکاری که پول بیاد نمیزاره برم سمتش..الان یه مغازه خالی داریم ولی نمیزاره توش یه کاری راه بندازم میگه لازم نیست..تو یکیش خودش قصابی کار میکنه یکیش ام خالیه.