سلام بچها من یک هفته ای میشه که دارمومیام دانشگاه نمیدونم چرا از وقتی میام دانشگاه صبح ها انقدر استرس میگیرم و معدم بهم میریزه انگار قلبم داره میاد تو دهنم من ناحالا انقدر استرس نگرفته بودم و شاید سالی دوبار اسنجوری میشدم ولی این یک هفته پدرم در اومده
پرسیدم جهنم کجاست؟گفت قلبی را پیدا کن که نمیتواند کسی را دوست داشته باشد.
من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
سعی کن درستو بخونی و به یه جایی برسی و وقتی دست کسی افتادی بتونی ادم مستقلی باشی و چشمت به جیب اون نباشه😉
من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
اگه میتونی پیام نور رشته های بدون کنکور بخون یا کنکور بدهیه رشته ای که بازار کار داشته باشه
آخه فقط تا نهم خوندم میشه؟
البته اگه بشه ام شوهرم نمیزاره که کاری کنم میگه من کار میکنم تو خرج کن...ولی شرایط من یه جوریه با مادرشوهرم یه جا زندگی میکنم تو همه چیزم دخالت میکنه همه چیز🥲
اره اتفاقا چند نفرو میشناسم تا مقطع راهنمایی خوندن و سالها بعد ادامه دادن دیپلم گرفتن حتی یکیشون الا ...
من خودم دوست دارم خیلی کارا کنم اما شوهرم اجازه نمیده...حتی اجازه نداد برم تزریقات یاد بگیرم...از هرکاری که پول بیاد نمیزاره برم سمتش..الان یه مغازه خالی داریم ولی نمیزاره توش یه کاری راه بندازم میگه لازم نیست..تو یکیش خودش قصابی کار میکنه یکیش ام خالیه.