2777
2789
عنوان

پیامای یه پسر نامرد💔براتون گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5266 بازدید | 169 پست
مهدی😔

فک کردم نکنه یکی از اون اشغالایی بوده باشه که من باهاشون اشنا شده باشم شما هم تو مجازی اشنا شدید ؟چون من تو مجازی با اینا هم کلام شده بودم همشون بیشعور از اب در اومدن من در تکاپو و تلاش که یه پسر امن تو مجازی پیدا کنم به دیگران ثابت کنم که ببین امنم تو مجازی هست نبود که نبود همه از دم شهوت ران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد ساده ایی شما اینا همه بهانه بوده واسه اینکه شما رو تحت تاثیر قرار بده و به خواسته اش برسهمتاسفان ...

😔😔😔خودمو سرزنش میکنم میگم چیشد اینکه قصدش ازدواج بود اصرار شدید به ازدواج رو خودش اول شروع کرد... شاید تقصیر منه اینقد در دسترس بودم که ولم کرد و ازم خسته شد😔شاید من مث چسب بهش چسبیدم نظرش عوض شاید چون همش باهاش دعوا کردم عوض شد

فک کردم نکنه یکی از اون اشغالایی بوده باشه که من باهاشون اشنا شده باشم شما هم تو مجازی اشنا شدید ؟چو ...

تو مجازی اشنا شدیم 6 ماه مث سگ دنبالم بود باهاش باشم😔از انواع گل و هدیه بگیر تا حرفای قشنگ وقتی بش حس پیدا کردم 2 ماهه عوض شد

چقد ساده ایی شما اینا همه بهانه بوده واسه اینکه شما رو تحت تاثیر قرار بده و به خواسته اش برسهمتاسفان ...

تازه اونم دختر پاکی که دست هیچ پسریو نگرفته و مادرشون واسشون انتخاب کرده همینقد با دل دخترای سرزمینم بازی می کنن خودشون صد تا کار می کنن دنبال دختر پاک می گردن بعدا

تازه اونم دختر پاکی که دست هیچ پسریو نگرفته و مادرشون واسشون انتخاب کرده همینقد با دل دخترای سرزمینم ...

😔💔حالم بده واقعا من به هیچ پسری اعتماد ندارم دیگه چرا جامعه ایران این شکلیه که پسرا ازادن ولی دختر باید پاک و محدود باشه

😔من حالم بده خب چرا گذاشتم بم دس بزنه حس تعرض دارم اصلا

چون فک میکردی واقعا عاشقته دیگه بهش فکر نکن و برای دفعه بعد درس عبرت بشه هرکس گفت برا ازدواج میخوامت لزوما راست نمیگه ۹۵درصد برا چیز دیگست

😔من حالم بده خب چرا گذاشتم بم دس بزنه حس تعرض دارم اصلا

۴ روز گریه هاتو بکن و خودتو جمع 

کن نذار افسرده شی به خاطر یه 

پسره تنوع طلب و هرزه و هرجایی

دیگم به کسی اعتمادنکن نمیگم همه

بدهستن نه،ولی اعتماد نکن 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

چون فک میکردی واقعا عاشقته دیگه بهش فکر نکن و برای دفعه بعد درس عبرت بشه هرکس گفت برا ازدواج میخوامت ...

من به مادرم گفتم 

مامانم اخطار داد گف الکی میگه نری باهاش دوس شی پسرا دنبال ازدواج نیستن باهات بازی میکنه😔گفتم مامانم الکی میگه بلد نبس.... چی بگم

قربونت برممممیدونم حالتومنم یکساله از جداییم میگذره و مث تو خودمو سرزنش میکنم که شاید تقصیر من بوده ...

همیشه قدر ما دخترایی که بی نهایت عاشقشونیمو بعد چند ماه که رفتیم می فهمن خیلییی اشغالن خدا از اینجور پسرا نگذره حتما روز خوش نمی بینن کارما جوابشونو میده چون باعث بازی با احساسات یه دختر پر احساس شدن خیلیا احساس حالیشون نیس

۴ روز گریه هاتو بکن و خودتو جمع کن نذار افسرده شی به خاطر یه پسره تنوع طلب و هرزه و هرجاییدیگم به کس ...

اخه تو نمیدونی از ایندمون خیلی حرف میزد😔مثلا لباس عروس برام میفرستاد... دکوراسیون خونه رو نشونم میداد...

میگف همین الان قبول کنی میام خواستگاریت هم جهزیه رو یکمش رو خریدم هم طلاهاتو

😔😔😔خودمو سرزنش میکنم میگم چیشد اینکه قصدش ازدواج بود اصرار شدید به ازدواج رو خودش اول شروع کرد... ...

ببین عزیزم حق داری ناراحت باشی دلخور باشی ولی باید اشکال نداره اینا همه تجربه میشه واسه اینکه دیگه به هیچ کس به سادگی اعتماد نکن

برو دنبال درس و دانشگاها 

سعی کن پیشرفت کنی

ازدواج هم فقط و فقط به طور رسمی و با اطلاع خانواده باشه

من خودم یه بار تو رندگی شکست خوردم خیلی حالم بد بود ۴ روز غذا نخوردم ولی بعدش به خودم آمدم درس عبرت گرفتم 

و الان خدارو هزاران بار شکر میکنم که اون اتفاق افتاد 

چون سال ها بعد اتفاق های خیلی خوبی واسم افتاد

انشاالله واسه شما هم بهترین ها اتفاق می افته 

😔💔حالم بده واقعا من به هیچ پسری اعتماد ندارم دیگه چرا جامعه ایران این شکلیه که پسرا ازادن ولی دختر ...

از همین حرص می خورم دیگه که مایی که پاکیم تهش باید بشیم زن همون بیشعورا ولی نباید اون بیشعورا رو بعنوان همسر و پدر قبول کرد همون بهتر کسی اینا رو قبول نکنه تو تنهایی بسوزن