2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده از زایمان حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 42 پست

برا هرکدوم ده روز موندم و برگشتم 

چرا اینقدر به شوهرت شک داری؟؟؟

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی ازش دیدی یا اینا افکار منفی خودته؟؟

الکی شک کرده؟

من فکر کردم خیانت دیده

حساسیتش بخاطر هورموناشه فکر کنم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بگو اونمدت بره خونه مادرش ..اگه تو یه شهرین ..کلیدهاشم ازش بگیر ،بگو نمیخوام وقتی میام خونه بهم ریخته یا ظرف و ظروف کثیف داشته باشیم ..بعدشم اون بخواد کاری کنه میکنه به خونه خالی بودن نیست ،اینقد دیدم خونه اجاره میکنن شریکی واسه همین کارها 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

نگران نباش مردی ک ذات درست داشته باشه انقدرراحت خیانت نمیکنه....بهش شک داری ؟اعتماد تورابطتون برقرارنیست؟ولی بازم دلیل نمیشه اینکارو کنه چون یکماه زن نیست..ذهنتو بهم نریز ..مرداهم خدارومیشناسن وفاداریم میدونن چجوریه ذاتش درست باشع غصه نداره

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤