2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد دوم 

هیچی تاکید می‌کنم هیچی ب اندازه موفقیت و استقلال فردی ب یک خانم اعتماد و عزت نفس نمیده 

ما داریم تو فامیل شوهرش پولدار ولی همیشه خودشو میزنه این در اون در با دوتا بچه کوچیک درس بخونه 

حالا الان شوهر پولدار دم دره و دانشگاه و رشتع درجه یک جوره؟یعنی تو دو راهی موندی؟

دانشگاه و رشته که موفقیت صددرصدی نیست منظورم‌کسب‌و‌کاره 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

هر انتخاب هزینه های خودشو رو داره 

توی هر مسیر که پا بزاری چون اون یکی رو نرفتی حسرت نرفتنش  گاهی آزارت می‌ده 

شوهر پولدار انتخابت باشه وسط راه میگی کاش مستقل بودم 

مستقل بشی  وسط راه میگی کاش الان یه شوهر پولدار داشتم راحت بودم .

اونی برده که انتخابش رو به چالش نکشه و  بگه 

من اینو خواستم پای همه چیزش هم می ایستم . 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

برای خودت کسی باشی در اجتماع مهم تره یا شوهر پولدار؟تازه انگار شوهر پولدار ریخته ما باید فقط بینشون ...

نمیدونم‌شوهر‌پولدار‌ریخته یا نه ولی حتما یه کیسی هست که دارم‌میپرسم ولی کیس کاملی نیست صرفا پولدار

هر انتخاب هزینه های خودشو رو داره توی هر مسیر که پا بزاری چون اون یکی رو نرفتی حسرت نرفتنش گاهی آزا ...

دقیقا چقدر سخته بنظرم شاید بشه دوتاشو هندل کرد

من شوهرپولدارانتخاب میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖